Έφαγε ξύλο για να δώσει ξύλο στο "Nobody" ο Bob Odenkirk (BINTEO)

Ο πρώην δικηγόρος του "Breaking Bad" σε έναν κόντρα ρόλο!
17 Μαρτίου 2021 11:36
Έφαγε ξύλο για να δώσει ξύλο στο "Nobody" ο Bob Odenkirk (BINTEO)

Ο Bob Odenkirk έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την τηλεοπτική του εμφάνιση ως "Saul Goodman" στο “Breaking Bad”, μια σειρά που έγραψε με χρυσά γράμματα τη δική της ιστορία στην τηλεόραση, ενώ αργότερα, ενσάρκωσε τον “Jimmy McGill” στην prequel σειρά του “Better Call Saul”. Τώρα, όμως, θα τον δούμε σε μία νέα ταινία της Universal Pictures, στο "Nobody" και σε έναν κόντρα ρόλο από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει τουλάχιστον.

Τώρα, μέσα από το επίσημο Twitter της ταινίας δημοσιεύτηκε ένα νέο βίντεο που μας δείχνει πώς ο Odenkirk “μεταμορφώθηκε” και έμαθε διάφορες χορογραφίες για τις απαιτητικές σκηνές δράσης του φιλμ. Μεταφέρει επίσης, ότι ξεκίνησε ως κωμικός σεναριογράφος και έτσι δεν ήταν και τόσο γυμνασμένος. Ο παραγωγός, David Leitch, ο οποίος έχει δουλέψει και στo John Wick πρόσθεσε ότι ο Odenkirk αντιμετώπισε κατάματα αυτήν την πρόκληση.

Ήξερα ότι έπρεπε να το πάω σε ένα άλλο επίπεδο αν ήθελα πραγματικά να κάνω τις σκηνές μάχης και να μην πονάω.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

 

Πρόκειται για ένα φιλμ της Universal Pictures σε σκηνοθεσία του Ilya Naishuller (Hardcore Henry) και θα δούμε τον Odenkirk να υποδύεται τον Hutch Mansell, έναν οικογενειάρχη που ξαφνικά «τρελαίνεται» και τα βάζει με τον υπόκοσμο. Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Connie Nielsen, Christopher Lloyd (ο Doc των Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha, Humberly Gonzalez.

Το Nobody αναμένεται να προβληθεί στις 2 Απριλίου στους κινηματογράφους.