Σας περιμένει άγριο ξύλο και κυνηγητό στο “Nobody” με τον Bob Odenkirk (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η μεγάλη πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 2 Απριλίου
16 Μαρτίου 2021 10:29
Σας περιμένει άγριο ξύλο και κυνηγητό στο “Nobody” με τον Bob Odenkirk (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Bob Odenkirk είναι έτοιμος να αφήσει τις αίθουσες των δικαστηρίων μιας και τον συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια μέσα από την υποκριτική του στο “Better Call Saul”. Πρόκειται, λοιπόν, να πιάσει όπλα και να μοιράσει άγριο ξύλο στη νέα action ταινία, “Nobody” που αναμένεται να κυκλοφορήσει πλέον στις αρχές Απριλίου.

Πρόκειται για ένα φιλμ της Universal Pictures σε σκηνοθεσία του Ilya Naishuller και θα δούμε τον Odenkirk να υποδύεται τον Hutch Mansell, έναν οικογενειάρχη που ξαφνικά «τρελάθηκε» και τα βάζει με τον υπόκοσμο.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες εικόνες που θέλουν να ανεβάσουν το hype σας και μπορείτε να τις απολαύσετε παρακάτω:

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Connie Nielsen, Christopher Lloyd (ο Doc των Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha, Humberly Gonzalez.

Το Nobody αναμένεται να προβληθεί στις 2 Απριλίου στους κινηματογράφους. Πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer που είχε κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες.