Zack Snyder's Justice League: Οι πρώτες αντιδράσεις από τα reviews δίνουν τον παλμό

Από εκθειασμούς μέχρι υπερφίαλο το "Snyder Cut"
15 Μαρτίου 2021 20:50
Zack Snyder's Justice League: Οι πρώτες αντιδράσεις από τα reviews δίνουν τον παλμό

Μετράμε τρεις μέρες πλέον πριν την μεγάλη πρεμιέρα του φημισμένου πλέον "Snyder Cut" του Justice League και αρκετοί κριτικοί και ειδικά μέσα του εξωτερικού είχαν την τύχη να δουν από νωρίς την ταινία και να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους, αρχικά μέσω των κοινωνικών δικτύων και έπειτα μέσω reviews. Άλλωστε το embargo τους έσπασε πριν από μερικές ώρες. Ωστόσο, οι αναρτήσεις όσων παρακολούθησαν το Zack Snyder's Justice League μεταφέρουν τον παλμό που επικρατεί και ακολουθούν παρακάτω. 

"Η διαφορά είναι η μέρα με τη νύχτα" αναφέρει ο συντάκτης του Collider:

 

Η νέα βερσιόν σε σύγκριση με την παλιά και οι διαφορές που περιέχει την κάνουν σαφώς ανώτερη, ενώ κάποιοι κατάφεραν και είδανε το 4ωρο φιλμ ήδη τρεις φορές: 

 

 

Άλλες απόψεις λένε πως είναι φτιαγμένο για τους fans και αυτοί θα εκτιμήσουν το τελικό προϊόν και γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο νέο soundtrack του Thomas Holkenborg (aka JunkieXL) ο οποίος είχε αντικατασταθεί στη βερσιόν του 2017 από τον Danny Elfman

 

 

 

 

 

 

 

 Κάποιοι έκαναν και τον παραλληλισμό πως εάν το Avengers: Endgame είναι η καλύτερη ταινία της Marvel, τότε το Justice League του Snyder καταφέρνει το ίδιο για την Warner Bros. και την DC:

 

 

 

 

 

 "Μακράν ανώτερη από την βερσιον του 2017. Κάθε χαρακτήρας λάμπει και τα story arcs συνεχίζουν από το "Man of Steel" και το "Batman v. Superman". Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει. Άξιζε την αναμονή":

Και τέλος, κάποιοι δεν βρήκαν το λόγο να είναι τόσο μεγάλη η ταινία σε διάρκεια περιγράφοντας τις πρώτες δύο ώρες σαν βάσανο:

Το Zack Snyder's Justice League πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου αποκλειστικά μέσω του HBO Max.