Cruella: Η Emma Stone κοιτά την παράνοια στα μάτια στη νέα ταινία της Disney (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το prequel των "101 Σκυλιών της Δαλματίας"
15 Μαρτίου 2021 11:57
Cruella: Η Emma Stone κοιτά την παράνοια στα μάτια στη νέα ταινία της Disney (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney συνεχίζει ακάθεκτη να παρουσιάζει τις νέες ταινίες της που θα κυκλοφορήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων φέτος και έτσι, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το "Cruella". Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, θα δούμε τη ζωή της παρανοϊκής villain των "101 Σκυλιών της Δαλματίας", η οποία αποκτά πλέον τη δική της αποκλειστική ταινία, με πρωταγωνίστρια την Emma Stone.

Το Cruella λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο των 70s με την Stone να υποδύεται τη διάσημη villain λίγο πριν μετατραπεί στην διαβολική «κακιά» που γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό cartoon. Έτσι, ξεκινάει ως μια punk σχεδιάστρια ρούχων, όπου προσπαθεί μέσα από «κομπίνες» να αναγνωριστεί από τον κύκλο της υψηλής κοινωνίας και μόδας.

Εκτός από την πρωταγωνίστρια του “La La Land”, Emma Stone, στο “Cruella” παίζουν και οι Mark Strong, Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Emily Beecham και Kirby Howell-Baptiste. Αποτελεί επίσης σκηνοθεσία του Craig Gillespie σε σενάριο των Dana Fox και Tony McNamara (The Favourite).

Το Cruella θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Μαΐου 2021, ενώ υπάρχει και μία πιθανότητα να ενταχθεί και στο Disney Plus, όπως συνέβη και με άλλες ταινίες της εταιρίας. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια νέα γεύση από το φιλμ μέσα από το ολοκαίνουργιο Sneak Peek.