Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τους Emma Stone και Willem Dafoe

Ο διάδοχος του "The Favourite" έρχεται με ένα Βικτωριανό ερωτικό παραμύθι
11 Μαρτίου 2021 20:37
Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τους Emma Stone και Willem Dafoe

Ο δικός μας Γιώργος Λάνθιμος έχει να χαρίσει το επόμενο μεγάλο του έργο από την "Ευνοούμενη" των 10 υποψηφιοτήτων και ενός Oscar βραβείου. Τώρα ήρθε η ώρα για τη νέα του ταινία και το Deadline αποκαλύπτει τις πρώτες πληροφορίες για το "Poor Things" όπως θα ονομάζεται το οποίο θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις του με την Emma Stone μετά το The Favourite, ενώ μαθαίνουμε ότι συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Willem Dafoe, που πρόσφατα απολαύσαμε σε μια εκπληκτική ερμηνεία στο The Lighthouse

Το Poor Things βασίζεται σε ένα βιβλίο του Alasdair Gray και εξιστορεί μια βικτωριανή ερωτική ιστορία όπου η Belle Baxter (Stone) επαναφέρεται στη ζωή από έναν εκκεντρικό αλλά πανέξυπνο επιστήμονα. Εδώ η Searchlight Pictures δεν σχολίασε εάν ο Dafoe θα υποδυθεί τον επιστήμονα αλλά εικάζουμε πως αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει πιθανότατα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν. 

Όπως και στο The Favourite έτσι και εδώ ο Tony McNamara ανέλαβε την προσαρμογή του σεναρίου. Το όλο project δεν μοιάζει να απέχει εντελώς από την προηγούμενη του ταινία, ωστόσο και εδώ αναμένεται να δούμε ένα παράξενο μείγμα θρίλερ, τρόμου και ρομαντικής ταινίας, πάντα με την διαστροφή που χαρακτηρίζει τη σκηνοθεσία του Λάνθιμου.