"Ασφυκτιούσα!" αποκαλύπτει ο Rupert Grint για τον ρόλο του στις ταινίες Harry Potter

Ο Ρον Ουέσλι αποκαλύπτει πως είναι να παίζεις τον ίδιο ρόλο για 10 χρόνια
11 Μαρτίου 2021 14:12
"Ασφυκτιούσα!" αποκαλύπτει ο Rupert Grint για τον ρόλο του στις ταινίες Harry Potter

Σε νέα του συνέντευξη o Rupert Grint αποκαλύπτει πως ήταν αν υποδύεται τον ίδιο ρόλο για πάνω από μια δεκαετία στο πλατό των ταινιών Harry Potter. Βρισκόμαστε πλέον μια δεκαετία από την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας "Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" και ο Grint αναφέρει πως ασφυκτιούσε πολλές φορές κάνοντας το ίδιο και το ίδιο για τόσα χρόνια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στο podcast "Armchair Expert" του Dax Shepard πως έφτασε σε ένα σημείο που τον απορροφούσε εντελώς ο ρόλος του Ρον Ουέσλι:

Υπήρξε σίγουρα μια φάση που ένιωσα ασφυκτικά εκεί μέσα. Ήταν βαρύ, τελικά, το να πηγαίνεις στο ίδιο σημείο για μια δεκαετία...Ήταν σίγουρα μια φοβερή εμπειρία, μια πανέμορφη οικονεγειακή ατμόσφαιρα. Ένα πραγματικά πολύ καλό περιβάλλον αλλά κάποιες φορές ένιωθα σαν "να ήθελα να κάνω κάτω άλλο, να δω τι άλλο υπάρχει εκεί έξω". 

Και ο Daniel Radcliffe που υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ, μιλάει ανοιχτά πλέον για τον ρόλο του και μάλιστα πρόσφατα δήλωσε ότι "ντρέπεται" για την ερμηνεία του.

Ο Grint ήταν μόλις 11 χρονών όταν απέσπασε το ρόλο του Ρον, χωρίς να έχει καμία πρότερη εμπειρία με την ηθοποιία. Απλά έφτιαξε μια κασέτα από ένα ανοιχτό casting που είχε διαφημιστεί στο BBC και το έστειλε. Λέγεται ότι είχε ντυθεί με τα ρούχα της δασκάλας του και ερμήνευσε ένα ραπ κομμάτι για τους λόγους που θα ήθελε να παίξει στην ταινία. Αυτό ήταν αρκετό για τον Chris Columbus, σκηνοθέτη των "Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος" και "Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά", ο οποίος στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως οι περισσότεροι ηθοποιοί παιδιά που διάλεξε ήταν άπειροι. 

Στα 32 του χρόνια πλέον έχει κάνει μια πλήρη στροφή στην καριέρα του μιας και πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στο "Servant" του Apple TV Plus.