Οι X-Men θα ενταχθούν στο MCU... αλλιώς! Έρχεται η εποχή των "Mutants"

Έτσι μάλλον θα τους ονομάζει η Marvel Studios από εδώ και πέρα
06 Μαρτίου 2021 12:47
Οι X-Men θα ενταχθούν στο MCU... αλλιώς! Έρχεται η εποχή των "Mutants"

Η εποχή των X-Men φαίνεται πως τελείωσε μαζί με το κεφάλαιο 20th Century Fox, καθώς η Marvel Studios που γνωρίζουμε ήδη πως εργάζεται για τον τρόπο με τον οποίο θα ενταχθούν. Ένα νέο ρεπορτάζ του The Illuminerdi, το οποίο έχει ένα επιτυχημένο σερί με τις πηγές του, επιβεβαιώνει πως οι ιθύνοντες της Marvel Studios έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για το επερχόμενο κινηματογραφικό reboot των X-Men. Ωστόσο καλό είναι να ξεχάσετε αυτή την ονομασία καθώς φαίνεται πως στη νέα εποχή του MCU θα αποκαλούνται αλλιώς. 

Συγκεκριμένα, οι πηγές του αποκαλύπτουν πως θα συστηθούμε στους X-Men του MCU με την ταινία που θα ονομάζεται "The Mutants", δηλαδή "Οι Μεταλλαγμένοι". Ίσως αυτή ονομασία να βγάζει περισσότερο νόημα για την Marvel και τον Kevin Feige, ο οποίος λέγεται ότι ηγείται του project, θέλοντας να αφήσει πίσω την Fox εποχή των X-Men. 

Τώρα όσον αφορά για το πότε θα γίνει η ένταξή τους στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αυτό λογικά θα γίνει στο Phase 5. Γνωρίζοντας πως το πρόγραμμα του Phase 4 επεκτείνεται μέχρι τα τέλη του 2022 και εάν δεν υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις λόγω του κορωνοϊού, τότε οι μεταλλαγμένοι θα εμφανιστούν μετά το 2023. 

Στο πρόσφατο παρλεθόν και συγκεκριμένα στην D23, ο Feige είχε αναφερθεί στην περίπτωση των X-Men στο MCU αλλά φευγαλέα και όλες οι δηλώσεις του παρέμεναν σε αυτό το μήκος κύματος μέχρι σήμερα. Η αντιπρόεδρος της Marvel Studios, Victoria Alonso είχε εκφράσει παλαιότερα την θέση της εταιρίας ως προς την ονομασία "X-Men", καθώς φαντάζει απαρχαιωμένο ιδιαίτερα όταν υπάρχουν τόσες γυναίκες μέλη της.