Μην τα βάζετε με τον Michael B. Jordan! Στο trailer του "Without Remorse" έκαναν το λάθος

Ένας ακόμη ήρωας του Tom Clancy ζωντανεύει στο Amazon Prime Video
04 Μαρτίου 2021 10:59
Μην τα βάζετε με τον Michael B. Jordan! Στο trailer του "Without Remorse" έκαναν το λάθος

Ένας ακόμη χαρακτήρας του Tom Clancy, μετά τον "Jack Ryan" του John Krasinski, σε μια εκρηκτική κινηματογραφική παραγωγή του Amazon Prime Video, μέσα από το πρώτο trailer του Without Remorse. Σε σκηνοθεσία του Stefano Sollima, ο οποίος δοκιμάστηκε στο "Sicario: Day of the Soldado", πρωταγωνιστεί ο Michael B. Jordan (Creed, Black Panther) ενσαρκώνοντας τον Chief John Kelly ή αλλιώς γνωστό και ως John Clark στα αντίστοιχα βιβλία του Clancy. 

Κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης τρομοκρατών στο σπίτι του, ο Kelly χάνει την γυναίκα του και εκείνη τη στιγμή είναι που οι δολοφόνοι της υπέγραψαν τη καταδίκη τους. Ο πιο αποτελεσματικός πράκτορας των ΗΠΑ αναλαμβάνει δράση να ξεδιαλύνει την υπόθεση, όμως πέφτει σε μια μεγαλύτερη παγίδα και μια συνομωσία που μπορεί να πυροδοτήσει ιμα ένοπλη σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. 

To trailer δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό, με τον Jordan σε μερικές εκπληκτικές χορογραφίες και σεκάνς δράσης, που σίγουρα όσοι αρέσκονται σε αυτό το είδος ταινιών θα εκτιμήσουν. 

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Jodie Turner-SmithJamie BellGuy PearceLauren London, και Cam Gigandet. Το σενάριο υπογράφει ο μετρ των neo-western ταινιών, Taylor Sheridan, που μας έχει χαρίσει τα Hell or High Water και Wind River, μαζί με τον Will Staples

Το Tom Clancy's Without Remorse θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Απριλίου 2021 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video