O Daniel Radcliffe ντρέπεται να βλέπει τον εαυτό του στα Harry Potter

Αν και είναι ο ρόλος που ανέδειξε το υποκριτικό του ταλέντο
24 Φεβρουαρίου 2021 13:02
O Daniel Radcliffe ντρέπεται να βλέπει τον εαυτό του στα Harry Potter

Θα περίμενε κανείς πως ο Daniel Radcliffe που γνωρίσαμε ως Harry Potter πριν από μια 20ετία πλέον, να είναι υπερήφανος για τον ρόλο που τον ανέδειξε. Κι όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Empire, ο 31χρονος Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως δε θέλει να βλέπει τον εαυτό του σε σημεία καθώς ντρέπεται για την υποκριτική του δουλειά σε αρκετές σκηνές. 

Όταν ο Radcliffe επιλέχθηκε μέσα από εκατοντάδες παιδιά να υποδυθεί τον νεαρό μάγο ήταν μόλις 12 χρονών και φυσικά το υποκριτικό του ταλέντο βρισκόταν σε ανάπτυξη σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Ωστόσο δεν είναι αχάριστος και δηλώνει "απίστευτα ευγνώμων" για την όλη εμπειρία:

Μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω τη σχέση με τον Harry από τη σχέση μου με τις ταινίες γενικότερα. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την εμπειρία. Μου έδειξε τι θέλω να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Το να βρεις από τόσο νωρίς αυτό που θέλει να κάνεις με αγάπη είναι μεγάλη τύχη. Ντρέπομαι απίστευτα για την ερμηνεία μου, προφανώς, αλλά ναι, είναι σα να αναρωτιέμαι "πως νιώθω για τα εφηβικά μου χρόνια". 

Ότι και να πιστεύει ο Radcliffe, το κοινό τον λάτρεψε ολάκερα από την πρώτη στιγμή και δεδομένου των συνθηκών κανένας δεν είχε παράπονα, ειδικά όταν έχουν περάσει τόσα χρόνια από το οριστικό φινάλε του Harry Potter και σημάδεψε την παιδική ηλικία πολλών -και του γράφοντα. 

Άλλωστε, στα χρόνια μετά το πέρασμα του από το σύμπαν της J.K. Rowling, ο Radcliffe απέδειξε το υποκριτικό του ταλέντο με ποιοτικές ερμηνείες στα "Swiss Army Man" και "Imperium".