Το "A Week Away" είναι το νεότερο μιούζικαλ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο
23 Φεβρουαρίου 2021 12:18
Το "A Week Away" είναι το νεότερο μιούζικαλ του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix φαίνεται πως επενδύει πολύ στα μιούζικαλ και μετά το “The Prom” με την Meryl Streep που κυκλοφόρησε πρόσφατα, επιστρέφει δριμύτερο με το “A Week Away”. Πρόκειται για ένα ρομαντικό μιούζικαλ που θα εστιάσει στη ζωή δύο ανθρώπων και έρχεται με την υπογραφή του Roman White.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Will Hawkins, ο οποίος έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με ένα σημαντικό δίλημμα: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Τελικά θα διαλέξει το δεύτερο.

Αν και αρχικά αισθάνεται έξω από τα νερά του και παρόλο που το ένστικτό του λέει να φύγει, θα βρει ένα φίλο για παρέα και έναν έρωτα στα μάτια ενός κοριτσιού, μα πάνω απ’ όλα θα βρει τη στοργή που ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό.

Σε αυτό το project πρωταγωνιστούν: Kevin Quinn, Bailee Madison, Jahbril Cook, Kat Conner Sterling, Iain Tucker και Sherri Shepherd.

Το A Week Away θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix στις 26 Μαρτίου. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το επίσημο trailer που δημοσιεύτηκε από την υπηρεσία.