Ο "Frodo" έχει ένα θεματάκι με τον τίτλο της σειράς του Lord of the Rings

Και νομίζουμε πως αρκετοί fans του Tolkien θα τον καταλάβουν
16 Φεβρουαρίου 2021 18:39
Ο "Frodo" έχει ένα θεματάκι με τον τίτλο της σειράς του Lord of the Rings

Δεν χωράει ίχνος αμφιβολίας πως η τεράστια παραγωγή της Amazon για την τηλεοπτική μεταφορά του Lord of the Rings αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα πράγματα των επόμενων ετών, όσον αφορά τις σειρές, καθώς θα κυκλοφορήσει στην μετά-Game of Thrones εποχή. Ο Elijah Wood έχει εκφραστεί στο πρόσφατο παρελθόν δημόσια όσον αφορά την επερχόμενη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, λέγοντας πως είναι παραπλανητικός ο τίτλος που διάλεξαν

Τώρα, ο "Frodo Baggins" επιστρέφει σε νέα του συνέντευξη στο περιοδικό Empire και φαίνεται πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το γεγονός της ονομασίας της σειράς. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

Το βρίσκω τέρμα παράξενο που το αποκαλούν εν συντομία Lord of the Rings επειδή δεν είναι το Lord of the Rings! Λαμβάνει χώρα στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης. 

Για την ακρίβεια η παραγωγή του Amazon δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα εάν αυτός τελικά θα είναι ο τίτλος της σειράς. Αξίζει, ωστόσο να αναφέρουμε πώς όλα τα social media του σόου φέρουν τον τίτλο "Lord of the Rings on Prime". 

Οι νεότερες πληροφορίες που γνωρίζουμε για το άκρως αναμενόμενο σόου είναι η επίσημη σύνοψή της πλοκής του, επιβεβαιώνοντας πως θα διαδραματίζεται στην προαναφερθείσα εποχή του έπους του Τόλκιν. 

Η ιστοσελίδα The One Ring μεταδίδει πως τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς σε σκηνοθεσία J.A. Bayona έχουν γυριστεί και βρίσκονται στη διαδικασία του post-production. Η Amazon έχει στα σχέδια της ένα πλάνο που εκτείνεται για πέντε σεζόν και το budget του σόου ξεπερνάει τα $500 εκατομμύρια.

Το cast απαρτίζεται από πολλά γνωστά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα όπως οι: Peter Mullan (Westworld, Ozark), Benjamin Walker (Jessica Jones), και τον Will Poulter (Black Mirror).

Το σόου του Lord of the Rings κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί στη συχνότητα του Amazon Prime Video στα τέλη του 2021 ή μέσα στο 2022.