Νέα φοβερά πλάνα από την τιτανομαχία "Godzilla vs. Kong"

Η μάχη τους θα κρίνει τις τύχες του κόσμου μας στις 31 Μαρτίου
15 Φεβρουαρίου 2021 19:29
Νέα φοβερά πλάνα από την τιτανομαχία "Godzilla vs. Kong"

Σε περίπτωση που δεν χορταίνεται να βλέπετε νέα πλάνα από την επερχόμενη...μητέρα των τιτανομαχιών που λέγεται "Godzilla vs. Kong" η Warner Bros. και η Legendary Pictures κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για την άκρως αναμενόμενη ταινία. Σαφώς και το επικό ξύλο που πέφτει μεταξύ των δύο Kaiju -καθώς και άλλων Kaiju που θα κάνουν την εμφάνισή τους- αναμένεται να καθηλώσει τους λάτρεις του είδους, με εφέ και σκηνές που κόβουν πραγματικά την ανάσα. 

Πρόκειται για την ιστορία του "MonsterVerse" που ξεκίνησε με το Godzilla του 2014, συνεχίστηκε στο Kong: Skull Island του 2017, έπειτα στο Godzilla: King of the Monsters του 2019 και κλιμακώνεται με το εν λόγω φιλμ.

Απολαύστε το trailer παρακάτω:

 Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Adam Wingard και πρωταγωνιστούν οι: Alexander Skarsgård (“Big Little Lies,” “The Little Drummer Girl”), Millie Bobby Brown (“Stranger Things”), Rebecca Hall (“Christine,” “Professor Marston and the Wonder Women”), Brian Tyree Henry (“Joker,” “Spider-Man: Into the Spider-Verse”), Shun Oguri (“Weathering with You”), Eiza González (“Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Julian Dennison (“Deadpool 2”), with Kyle Chandler (“Godzilla: King of the Monsters”) και Demián Bichir (“The Nun,” “The Hateful Eight”). 

Το Godzilla vs. Kong θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους και το HBO Max (ΗΠΑ) στις 31 Μαρτίου 2021