O Ryan Reynolds και το "χαμένο" γράμμα για την είσοδο του Deadpool στο MCU (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πέρασαν 5 χρόνια από την κυκλοφορία του Deadpool που έφερε την δική του επανάσταση στο genre!
15 Φεβρουαρίου 2021 11:40
O Ryan Reynolds και το "χαμένο" γράμμα  για την είσοδο του Deadpool στο MCU (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ας μη ξεχνάμε πως το 2016 μια R-rated superhero ταινία φάνταζε ως ένα τεράστιο ρίσκο, σε μια εποχή που η Marvel έκοβε και έραβε στις αίθουσες με το φιλικό προς την οικογένεια περιεχόμενό της. Κι όμως το ρίσκο απέδωσε και με το παραπάνω, καθώς το Deadpool χάραξε τη δική του πορεία με χρυσά γράμματα και εν τέλει έφερε την επανάσταση στο genre, οδηγώντας μας στην κυκλοφορία-διαμάντι του "Logan". 

Η πρώτη ταινία βγήκε ακριβώς πριν από 5 χρόνια και για να τιμήσει την επέτειο αυτή ο Ryan Reynolds μοιράστηκε στο Twitter του ένα γράμμα που του έστειλε ένας fan εκείνη την περίοδο. Δεν του απάντησε, δυστυχώς, ποτέ. Μέχρι σήμερα, όπου σε ένα κλασικό τρολάρισμα αλά "Deadpool" ο Reynolds "βρήκε" το γράμμα-απάντηση που δεν στάλθηκε ποτέ για άγνωστους λόγους στον εν λόγω fan. 

"Σχεδόν επίκαιρο ακόμα. Σχεδόν" γράφει ο Reynolds και μέσα στο γράμμα αναφέρεται στο πόσο γρήγορα θα έρχονταν τα sequel του Deadpool (ανά δύο χρόνια σαν ρολόι!) και πόσο αδιανόητη φαινόταν η είσοδος του Deadpool στο MCU

Μέχρι και τον εαυτό του τρολάρει στο "χαμένο" αυτό γράμμα λέγοντας πως δε θα ξεκινούσε ποτέ άλλες επιχειρήσεις ή δουλειές πέραν της ηθοποιίας και πως καλό είναι να εστιάζεις σε ένα πράγμα. Πληροφοριακά ο Reynolds ασχολείται με μια εταιρία τηλεπικοινωνιών (Mint Mobile) και έχει τη δική του εταιρία παραγωγής αλκοολούχων (Aviation Gin). Από το βιτριολικό του χιούμορ δεν γλιτώνει η πανδημία (αγκαλιές και χειραψίες με τους fans) και η αναφορά στο...Vine που τότε ήταν το "TikTok" της εποχής. 

Αν και δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει στις οθόνες, το σίγουρο είναι πως αναπτύσσεται και επίσημα ένα ολόσωστο R-rated Deadpool 3 με τον χαρακτήρα του Ryan Reynolds να παραμένει ο εαυτός του ακόμη και εντός του MCU πλέον.