O Bob Odenkirk καίει λεφτά και σπάει κόκκαλα στο νέο trailer του "Nobody"

Από δικηγοράκος στο Better Call Saul, μετατρέπεται σε αστέρας ταινιών δράσης!
08 Φεβρουαρίου 2021 12:45
O Bob Odenkirk καίει λεφτά και σπάει κόκκαλα στο νέο trailer του "Nobody"

Μετά το πρώτο άκρως καταιγιστικό σε δράση trailer, όπου συστηθήκαμε στον "Nobody" του Bob Odenkirk, η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το επερχόμενο φιλμ, στο πλαίσιο του τελικού του Super Bowl LV. Σε σκηνοθεσία του Ilya Naishuller, που μας χάρισε το ξέφρενο Hardcore Henry, εδώ o Odenkirk παίζει τον Hutch Mansell, έναν έντιμο οικογενειάρχη που ξαφνικά μετατρέπεται σε...John Wick, στον πιο απαιτητικό -από φυσικής κατάστασης- ρόλο της καριέρας του. Και αυτό γιατί κλέψανε το βραχιόλι από την γάτα της κόρης του.

Τόσο απλά ξεκινάει ένα ατελείωτο πιστολίδι, βάναυσο και ωμό ξύλο με εντυπωσιακές χορογραφίες και ύφος πολλών καρδιναλίων από τον "κύριο Κανένα". Την ταινία σεναριακά επιμελήθηκε ο Derek Kolstad (σεναριογράφος της τριλογίας John Wick), ενώ στην παραγωγή συναντάμε τον David Leitch, σκηνοθέτη των John Wick και Deadpool 2.  

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Connie Nielsen, Christopher Lloyd (ο Doc των Back to the Future), RZA, J.P. Manoux, Paul Essiembre, Gage Monroe, Paisley Cadorath, Araya Mengesha, Humberly Gonzalez. 

Το Nobody, πρόσφατα μετατέθηκε για μια εβδομάδα αργότερα από την αρχική ημερομηνία και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 2 Απριλίου 2021