Το νέο διαφημιστικό του “Raya and the Last Dragon” μάς προετοιμάζει για μία επική Disney περιπέτεια!

Το ολοκαίνουργιο παραμύθι κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Disney Plus
08 Φεβρουαρίου 2021 11:15
Το νέο διαφημιστικό του “Raya and the Last Dragon” μάς προετοιμάζει για μία επική Disney περιπέτεια!

Το “Raya and the Last Dragon” έρχεται τον Μάρτιο στο Disney Plus και ύστερα από το επίσημο trailer που είδαμε πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησε τώρα και το επίσημο διαφημιστικό σποτ απευθείας από το Super Bowl, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στην Αμερική.

Η Disney ετοιμάζεται πυρετωδώς για αυτό παραμύθι και ποντάρει πολλά στη νέα ηρωίδα της που έρχεται από τους δημιουργούς του Moana και του Frozen, δηλαδή το δίδυμο των Don Hall και Carlos Lopez Estrada.

Πριν από πολλά χρόνια, στον κόσμο της Kumandra συνυπήρχαν ειρηνικά άνθρωποι και δράκοι. Ώσπου ένα μεγάλο κακό απείλησε τη γη τους και οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Ερχόμαστε στο τώρα, όπου 500 χρόνια μετά το ίδιο μεγάλο κακό επέστρεψε και η μοναχική πολεμίστρια ονόματι Raya, θα κουβαλήσει το βάρος της διάσωσης του κόσμου.

Το Raya and the Last Dragon θα φτάσει στις 5 Μαρτίου 2021 μέσα από το Disney Premier Access ($29.99 έξτρα χρέωση) για τις χώρες όπου υποστηρίζεται η υπηρεσία του Disney+ και για τον υπόλοιπο κόσμο στους κινηματογράφους, τουλάχιστον όσοι θα είναι ανοιχτοί εκείνη την περίοδο δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία.