OLD: Ετοιμαστείτε για την αποκάλυψη του νέου θρίλερ του M. Night Shyamalan (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον τελικό του Super Bowl η πρεμιέρα του πρώτου trailer
04 Φεβρουαρίου 2021 14:18
OLD: Ετοιμαστείτε για την αποκάλυψη του νέου θρίλερ του M. Night Shyamalan (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μυστήριο καλύπτει τη νέα ταινία του M. Night Shyamalan, του δημιουργού του “The Sixth Sense” και του πολύ πρόσφατου “Split”. Το νέο του πόνημα ακούει στο όνομα, “OLD” και όπως μάθαμε στον τελικό του Super Bowl θα δημοσιευθεί το πρώτο επίσημο trailer. Ναι, η νέα του ταινία βαδίζει για άλλη μια φορά σε horror μονοπάτια, τουλάχιστον με όσα έχουμε δει από κάποια μικρά στιγμιότυπα που έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς.

Μάλιστα, ο ίδιος ο δημιουργός μέσα από το Twitter, δημοσιεύει συχνά πυκνά κάποια πολύ μικρά teasers λίγων δευτερολέπτων, για να ανεβάσει την αναμονή του κοινού στα ύψη. Έτσι έκανε και πριν λίγες ώρες, αφού πόσταρε μία πολύ μικρή σκηνή με τους πρωταγωνιστές του φιλμ και με μία λεζάντα που γράφει απλά τον αριθμό “5”.

Δείτε το παρακάτω:

Παρόλο που δε γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή, το “OLD” εμπνέεται από μία γαλλική νουβέλα, το “Sandcastle”, του Pierre Oscar Levy, όπου όταν έπεσε στα χέρια του Shyamalan την ερωτεύτηκε αμέσως και απέκτησε πολύ γρήγορα τα δικαιώματα για να τη φέρει στη μεγάλη οθόνη.

Η νουβέλα του Sandcastle, επικεντρώνεται σε μια οικογένεια, ένα ζευγάρι και κάποιους τουρίστες που βρίσκονται σε μία παραλία, αλλά τίποτα δεν είναι όσο τέλειο κι αν ακούγεται ,αφού αυτή η ουτοπία κρύβει ένα πολύ σκοτεινό μυστικό. Ένα πτώμα μιας γυναίκας επιπλέει ξαφνικά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας και ένα παράξενο συμβάν κάνει όλα τα παιδιά τριγύρω να γερνούν πολύ γρήγορα.

Το “OLD” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.