Η Jennifer Lopez θα παίξει μία πληρωμένη δολοφόνο στο “The Mother” του Netflix

Τη νέα ταινία της ποπ σταρ σκηνοθετεί η Niki Caro του Mulan
02 Φεβρουαρίου 2021 20:36
Η Jennifer Lopez θα παίξει μία πληρωμένη δολοφόνο στο “The Mother” του Netflix

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι η διάσημη τραγουδίστρια, Jennifer Lopez θα συνεργαστεί στενά με το Netflix για ακόμη μία ταινία πέρα του “The Cipher” που είχε αποκαλυφθεί πρόσφατα. Ναι, η συμφωνία των δύο συνεχίζεται για να φέρουν στη μικρή μας οθόνη το “The Mother”, ένα φιλμ με πρωταγωνίστρια και παραγωγό την Lopez.

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Misha Green και Andrea Berloff των Lovecraft Country και Straight Outta Compton αντίστοιχα και στην υπόθεση θα δούμε την Lopez ως επαγγελματία δολοφόνο που θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την κόρη της, από ένα γκρουπ επιτήδειων που προσπαθούν να την απαγάγουν. Ακούγεται μάλιστα ότι η Niki Caro που πρόσφατα σκηνοθέτησε το Mulan της Disney, βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει την ταινία.

Το “The Mother” είναι σε παραγωγή της Lopez και της Misha Green, μαζί με τους Elaine Goldsmith Thomas (Hustlers), Benny Medina (Second Act), Roy Lee και Miri Yoon από την Vertigo Entertainment. Αυτή η ταινία σηματοδοτεί το δεύτερο project που έχει στα σκαριά η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μαζί με το “The Cipher” που θα υποδυθεί μία πράκτορα του FBI που έχει αναλάβει να λύσει μια υπόθεση ενός serial killer.