Το trailer του “Crisis” με τον Gary Oldman φέρνει στο προσκήνιο τη μάστιγα των ναρκωτικών

Έρχεται τον Φεβρουάριο σε σενάριο και σκηνοθεσία του Nicholas Jarecki
29 Ιανουαρίου 2021 11:37
Το trailer του “Crisis” με τον Gary Oldman φέρνει στο προσκήνιο τη μάστιγα των ναρκωτικών

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Nicholas Jarecki ακούει στο όνομα “Crisis” με ένα εκπληκτικό cast και κυκλοφορεί σε μία όχι και τόσο γεμάτη περίοδο από blockbuster ταινίες. Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Gary Oldman, ενώ πλάι του παίζουν και οι Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear και Michelle Rodriguez.

Το Crisis θέλει να μας δείξει τρεις διαφορετικές ιστορίες που στο τέλος συγκρούονται. Έτσι, θα δούμε έναν έμπορο ναρκωτικών να οργανώνει μια επιχείρηση λαθρεμπορίου (οπιοειδών), όπου είναι και τεράστια μάστιγα στην αγορά φαρμάκων της Αμερικής.

Η 2η ιστορία παρουσιάζει μία αρχιτέκτονα που αναρρώνει σιγά σιγά από τον εθισμό της στο OxyContin και βλέπει το γιο της μπλεγμένο στα ναρκωτικά. Η 3η, μας δείχνει τη ζωή ενός καθηγητή πανεπιστημίου που ανακαλύπτει ότι ο εργοδότης του έχει μία εταιρία που φέρνει ένα «μη εθιστικό» παυσίπονο στην αγορά.

Το Crisis θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου θα καταφθάσει και σε VOD/ψηφιακές υπηρεσίες. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.