O Timothée Chalamet θα παίξει στη νέα ταινία τρόμου του σκηνοθέτη του "Call Me By Your Name"

Δεύτερη συνεργασία με τον Luca Guadagnino για το "Bones & All"
29 Ιανουαρίου 2021 08:57
O Timothée Chalamet θα παίξει στη νέα ταινία τρόμου του σκηνοθέτη του "Call Me By Your Name"

Ο Luca Guadagnino θα συνεργαστεί ξανά επί της οθόνης με τον αγαπημένο του, Timothée Chalamet ύστερα από την επιτυχία που σημείωσε το "Call Me By Your Name". Η επανένωση ηθοποιού και σκηνοθέτη θα γίνει για τις ανάγκες της νέας ταινίας τρόμου που σκηνοθετεί ο Guadagnino, σε ένα genre που επιστρέφει μετά το υπνωτικό remake του Suspiria

Ο λόγος για το Bones & All που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Camille DeAngelis, του οποίου το σενάριο διασκευάζει για τις ανάγκες του φιλμ ο Dave Kajganich. Ούτε εδώ η συμμετοχή του είναι τυχαία καθώς μαζί με τον Guadagnino συνεργάστηκαν στα "A Bigger Splash" (2015) και το "Suspiria" (2018). 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline τα γυρίσματα αναμένονται καλώς εχόντων των πραγμάτων να ξεκινήσουν μέσα στο διάστημα Απριλίου-Μαΐου 2021. Το φιλμ θα διηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας ονόματι Maren που αποφασίζει να ταξιδέψει από άκρη σε άκρη στις ΗΠΑ με σκοπό να εντοπίσει τον πατέρα που ποτέ δεν γνώρισε. Όλα αυτά θα τα κάνει σε μια προσπάθεια να αντισταθεί στις...κανιβαλιστικές ορέξεις της να σκοτώνει και να τρώει τον κόσμο που δείχνει να την αγαπάει. Την κοπέλα αυτή θα υποδυθεί η Taylor Russell γνωστή από την ταινία "Waves" και τη σειρά "Lost in Space" του Netflix. 

Προς το παρόν ακούγεται πως αρκετές streaming πλατφόρμες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη νέα horror ταινία του Guadagnino και μένει να δούμε σε ποια θα καταλήξει.