Νέα πλάνα για σχεδόν όλα τα blockbusters της Warner Bros. που έρχονται μέσα στο 2021 (BINTEO)

The Suicide Squad, Conjuring 3, Mortal Kombat και πολλά ακόμα!
28 Ιανουαρίου 2021 21:06
Νέα πλάνα για σχεδόν όλα τα blockbusters της Warner Bros. που έρχονται μέσα στο 2021 (BINTEO)

Ακόμη ένα βίντεο για να προωθήσει επιθετικά την νέα της στρατηγική δημοσίευσε η Warner Bros. όπου διαφημίζει όλες τις κινηματογραφικές κυκλοφορίες για το 2021 που θα πραγματοποιήσουν τις πρεμιέρες τους ταυτόχρονα σε αίθουσες και μέσω του HBO Max. Από εδώ και πέρα το πρόγραμμά του στούντιο περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα blockbuster φιλμ κάθε μήνα και το αμέσως επόμενο στη λίστα είναι το The Little Things με τους Jared Leto, Denzel Washington και Rami Malek. 

Ακολουθεί το Judas and the Black Messiah που ευελπιστεί να μπει στην κούρσα των Oscars, έπειτα το υβρίδιο live-action και κινουμένων σχεδίων φιλμ των Tom & Jerry, και το Godzilla vs. Kong, που πήρε κιόλας μια βδομάδα καθυστέρηση. 

 

Ανάμεσά τους όμως βλέπουμε νέα πλάνα για τα The Many Saints of Newark (prequel ταινία του Sopranos), Mortal Kombat, The Suicide Squad, Those Who Wish Me Dead, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, In The Heights, Cry Macho του Clint Eastwood, Space Jam 2, King Richard, Malignant, και Reminiscence. Η απουσία όμως του The Matrix 4 είναι ηχηρή και το οποίο ακόμα προωθείται...σκέτο με το λογότυπό του.