Ο Benedict Cumberbatch αφήνει τα μαγικά του Doctor Strange και παίζει στο θρίλερ, “The Courier” (BINTEO)

Μια αληθινή ιστορία με πολλά μυστικά…
28 Ιανουαρίου 2021 12:17
Ο Benedict Cumberbatch αφήνει τα μαγικά του Doctor Strange και παίζει στο θρίλερ, “The Courier” (BINTEO)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το κατασκοπευτικό θρίλερ, “The Courier” που πέρυσι είχε παρουσιαστεί ως Ironbark όταν έπαιξε στο Sundance, με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch (Doctor Strange). Πρόκειται μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα όπου κεντρικό της πρόσωπο είναι ένας Βρετανός επιχειρηματίας ονόματι Greville Wynne.

Εκείνος είχε στρατολογηθεί από την CIA και την ΜΙ-6 για να συνεργαστεί με έναν Σοβιετικό αξιωματικό, τον Oleg Penkovsky, ούτως ώστε να ψαρεύει πληροφορίες εντός των τοίχων της Σοβιετικής Ένωσης, μαζί με απαραίτητες πληροφορίες για την αποκλιμάκωση της πυραυλικής κρίσης της Κούβας. 

Πρόκειται για ένα φιλμ που τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dominic Cooke, σε σενάριο του Tom O’ Connor και δίπλα στον Cumberbatch, παίζουν οι Jessie Buckley (I'm Thinking of Ending Things), Merab Ninidze και Rachel Brosnahan (The Marvelous Ms. Maisel). 

Το “The Courier” θα προβληθεί σε επιλεγμένα σινεμά στις 19 Μαρτίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.