Black Widow: H Marvel αντιστέκεται και δε θέλει να το δώσει στο Disney Plus

Θα είναι η ύστατη επιλογή σύμφωνα με insiders
28 Ιανουαρίου 2021 10:27
Black Widow: H Marvel αντιστέκεται και δε θέλει να το δώσει στο Disney Plus

Παρά το ότι η Disney προωθεί επιθετικά την streaming υπηρεσία της, μεταφέροντας εκεί μερικές από τις μεγάλες κυκλοφορίες της αντί για τους κινηματογράφους, όπως τα "Mulan", "Soul" και σύντομα το "Raya and the Last Dragon", ίσως να αντιλαμβάνεται πως αυτό το μοντέλο δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Black Widow με την Scarlett Johansson που η Marvel Studios γνωρίζει ότι μπορεί να τραβήξει τον κόσμο πίσω στις αίθουσες, γνωρίζοντας πως ήδη υπήρξε μια ολόκληρη χρονιά όπου το MCU έμεινε άπραγο. Όσο και αν οι ψίθυροι εδώ και καιρό λένε πως θα καταλήξει και αυτό στο Disney Plus, δημοσίευμα του THR με πηγές εντός της εταιρίας, κάνει λόγο πως η Marvel αντιστέκεται σθεναρά και θέλει να κρατήσει μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της για τους κινηματογράφους και όταν αυτοί επιστρέψουν σε μια κανονικότητα. 

Ακόμη και στην περίπτωση που δεχτεί και άλλη καθυστέρηση η πρεμιέρα του -με τα ρευστά δεδομένα λόγω της πανδημίας δεν αποκλείεται- η πρώτη solo ταινία της ηρωΐδας της Johansson δεν θα μετακομίσει στο Disney+. Αυτό το σχέδιο λέγεται πως αποτελεί την ύστατη επιλογή για το στούντιο και η Marvel μέχρι τώρα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να παραμείνει έτσι. 

Το πρόσφατο παράδειγμα του Wonder Woman 1984 ίσως να αποτελεί και ένα από τα παραδείγματα προς αποφυγή, καθώς μετά από πέντε εβδομάδες στους κινηματογράφους παγκοσμίως (όσοι υπολειτουργούν) έβγαλε περί τα 148 εκ. δολάρια σε εισπράξεις, κάτι που δεν καλύπτει το budget της ταινίας που φτάνει τα $200 εκ. χωρίς καν να υπολογίσουμε το marketing της. 

Προς το παρόν το Black Widow αναμένεται στις 7 Μαΐου 2021 στους κινηματογράφους.