Από τα πιο άβολα trailer ταινίας τρόμου που θα δείτε είναι αυτό του "Honeydew"  

Όπου ο γιος του θρυλικού Steven Spielberg κάνει το ερμηνευτικό του ντεμπούτο

Από τα πιο άβολα trailer ταινίας τρόμου που θα δείτε είναι αυτό του "Honeydew"

Πόσες indie ταινίες τρόμου έχουν την τύχη να αναγνωριστούν ως επίσημες επιλογές ενός φεστιβάλ όπως αυτό του Tribeca Film Festival ή να κάνει πάταγο ανάμεσα σε άλλες ταινίες του είδους στο Nightstream Film Festival; Μια από αυτές είναι το Honeydew που πέραν του πραγματικά αρρωστημένου μυαλού που σκέφτηκε αυτές τις εικόνες, πρωταγωνιστεί ο Sawyer Spielberg μαζί με την Malin Barr

Αν το όνομα σας θυμίζει κάτι είναι γιατί πρόκειται πράγματι για τον γιο του θρυλικού σκηνοθέτη και παραγωγού, Steven Spielberg, ο οποίος εδώ πραγματοποιεί το ερμηνευτικό του ντεμπούτο.

Η πλοκή του Honeydew δε θέλει πολλές εξηγήσεις πέραν από το ότι ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να βρει ένα ξενοδοχείο να μείνει και πέφτει πάνω στο εξοχικό μιας γριάς αγρότισσας. Εκεί είναι που ξεκινάνε τα παράξενα και άκρως άβολα σκηνικά, τα οποία οραματίστηκε σε σενάριο και σκηνοθεσία o Devereux Milburn και καλύτερα να τα δείτε στο trailer παρακάτω. 

Η πρεμιέρα το Honeydew έχει οριστεί από τις Dark Pictures και Bloody Disgusting για τις 12 Μαρτίου σε όσες αίθουσες στις ΗΠΑ είναι ανοιχτές και έπειτα σε ψηφιακές πλατφόρμες και VOD στις 13 Απριλίου. 

Ροη ειδησεων