Η Marvel δοκιμάζει νέους χαρακτήρες στο Disney+ πριν το κινηματογραφικό ντεμπούτο τους

Κατατοπιστικός ο Kevin Feige για το άμεσο μέλλον του MCU
25 Ιανουαρίου 2021 12:21
Η Marvel δοκιμάζει νέους χαρακτήρες στο Disney+ πριν το κινηματογραφικό ντεμπούτο τους

Ο αριθμός των σειρών και γενικότερα των παραγωγών της Marvel Studios τρομάζει ακόμη και τους πιο ένθερμους fans με το περιεχόμενο που θα έχουν να αναμένουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Ανάμεσα σε αυτές τις παραγωγές θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που θα κάνουν το live-action ντεμπούτο τους στα σόου του Disney Plus, όπως τη Ms. Marvel της Iman Vellani, την She-Hulk της Tatiana Maslany και τον Moon Knight του Oscar Isaac

Πρόκειται για λιγότερο γνωστούς χαρακτήρες από το ευρύτερο σύμπαν της Marvel και κάπως το λιγότερο μυημένο κοινό πρέπει να συστηθεί με αυτούς. Αυτήν ακριβώς τη δουλειά έχουν να διεκπεραιώσουν οι κινηματογραφικών προδιαγραφών σειρές του Disney+, με τον Kevin Feige να ανοίγεται σε πρόσφατη συνέντευξή του στο THR επ'αυτού. 

Ουσιαστικά ο Feige ανέφερε πώς κάθε project που ξεκινά η Marvel Studios υπάγεται σε μία εκ των δύο κατηγοριών: τις "κινηματογραφικές ταινίες" και "όλα τα υπόλοιπα", όπου στη δεύτερη κατατάσσονται οι προαναφερθέντες ήρωες. 

Πραγματικά είναι ανάλογα την πλοκή και η She-Hulk και η Ms. Marvel συγκεκριμένα, αποτελούν ευκαιρίες όπου θα ξοδέψουμε περισσότερο χρόνο για να τις συστήσουμε ως χαρακτήρες, πριν τις δούμε σε μια κανονική ταινία. 

Θεωρούμε πως δύσκολα κάποιους από αυτούς δε θα γίνει αποδεκτός από τους fans σε κάποια μελλοντική ταινία ή ένα "Avengers 5", όμως ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Μέχρι στιγμής η Marvel έχει ένα αρκετά πετυχημένο και αλάνθαστο θα λέγαμε σερί. 

Προς το παρόν γίνονται τα πρώτα αναγνωριστικά βήματα στο Phase 4 του MCU με το WandaVision.