Στο Netflix έρχεται η νέα οικογενειακή animated ταινία από τους δημιουργούς του "Spider-Verse"

Το "Connected" αλλάζει όνομα και γίνεται ”The Mitchells vs. The Machines”
24 Ιανουαρίου 2021 12:33
Στο Netflix έρχεται η νέα οικογενειακή animated ταινία από τους δημιουργούς του "Spider-Verse"

Θυμάστε το “Connected” που είχαμε γνωρίσει τον περασμένο Μάρτιο από την Sony Pictures Animation; Παρόλο που ήταν να κυκλοφορήσει το 2020, η ταινία λόγω του κορωνοϊού αναβλήθηκε και όπως μάθαμε “αναγεννήθηκε” μέσα από το Netflix. Συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία αγόρασε τα δικαιώματα της ταινίας κινουμένων σχεδίων και άλλαξε τον τίτλο της.

Η sci-fi κωμωδία, πλέον ακούει στο όνομα “The Mitchells vs. The Machines”, που ήταν και ο αρχικός τίτλος από τους δημιουργούς, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στην παραγωγή συναντάμε τους Phil Lord και Chris Miller των “Spider-Man Into Spider-Verse” και “The Lego Movie”.

Το The Mitchells vs. The Machines διηγείται την ιστορία της μικρής Katie Mitchell (Abbi Jacobson), η οποία έχει περάσει στην σχολή κινηματογράφου που ονειρευόταν και αδημονεί μέχρι να πάει στο κολέγιο. Βέβαια, ο πατέρας της (Danny McBride), αποφάσισε ότι καλό θα ήταν να την πάνε όλοι μαζί σαν οικογένεια στο σχολείο για τελευταία φορά.

Τα πράγματα παρόλα αυτά δε θα τους έρθουν όπως περιμένουν, καθώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του κόσμου «αποφασίζουν» ότι είναι ώρα να αναλάβουν τα ηνία. Η ταινία θίγει πολλά ζητήματα της κοινωνίας και καυτηριάζει πώς η νέα γενιά είναι «κολλημένη» με το κινητό της τηλέφωνο.

Το The Mitchells vs. The Machines θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της.