Το prequel του ‘Willy Wonka and the Chocolate Factory’ απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Θα αργήσει όμως…
20 Ιανουαρίου 2021 11:21
Το prequel του ‘Willy Wonka and the Chocolate Factory’ απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Θυμάστε το 'Charlie and the Chocolate Factory' του Tim Burton με τον Johnny Depp; Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το φιλμ είναι ένα ‘remake’ του θρυλικού ‘Willy Wonka and the Chocolate Factory’ του 1971. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, η Warner Bros. προχωράει μπροστά με το franchise, όχι όμως με κάποιο remake. Συγκεκριμένα, το στούντιο έχει στα σκαριά εδώ και χρόνια ένα prequel φιλμ που θα ονομάζεται απλά ‘Wonka’ και πλέον μάθαμε ότι θα καταφθάσει τον Μάρτιο του 2023.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η Warner κοιτάει μπροστά, αφού το έχει στα σκαριά εδώ και πολλά χρόνια και εφόσον είναι prequel θα μας πει την ιστορία του Wonka και πώς εκείνος έγινε ο περίφημος ιδιοκτήτης του εργοστασίου σοκολάτας. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Simon Rich, ο οποίος εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στο project, ενώ παράλληλα δούλεψε και σε άλλες ταινίες, όπως το πρόσφατο “American Pickle” του HBO Max. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Paul King του 'Paddington'.

Το μόνο που δε γνωρίζουμε μέχρι τώρα, είναι ποιος ηθοποιός θα αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του Willy, αν και πριν δύο χρόνια ακούγονταν έντονα τα ονόματα των Ryan Gosling και Michael B. Jordan

Το Wonka έχει ως παράθυρο κυκλοφορίας τις 17 Μαρτίου 2023. Οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.