Με ταινία θα τελειώσει η ιστορία του Peaky Blinders!

Επίσημη δήλωση από τον δημιουργό του σόου, Steven Knight!
19 Ιανουαρίου 2021 21:53
Με ταινία θα τελειώσει η ιστορία του Peaky Blinders!

Δεν πέρασε ένα 24ωρο από την ανακοίνωση πως η συμμορία των Shelbys επιστρέφει σύσσωμη στο πλατό για να συνεχιστούν τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν των Peaky Blinders. Στην ανακοίνωση αυτή, ο δημιουργός του λατρεμένου γκαγνκστερικού σόου εποχής, Steven Knight, είχε δηλώσει πως η ιστορία του Thomas Shelby και της οικογενείας των Shelbys θα συνεχιστεί "υπό άλλη μορφή". 

Τώρα όμως ξέρουμε ακριβώς τι εννοούσε. Ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του, μέσα από το Deadline δήλωσε τα εξής:

Αν και ο COVID άλλαξε τα σχέδιά μας, μπορώ να πω πως το σχέδιο μου ήταν πάντα να τελειώσουμε την ιστορία των Peaky Blinders με μια ταινία. Αυτό ακριβώς πρόκειται να κάνουμε. 

Ετοιμαστείτε λοιπόν για την ταινία Peaky Blinders που θα βάλει "τελεία" στην ιστορία του κ. Shelby και της αυτοκρατορίας του. 

Φαίνεται πως τα πλάνα -ίσως και λόγω πανδημίας- άλλαξαν και το οριστικό φινάλε θα δοθεί με μια μεγάλου μήκους ταινία. Μήπως το Netflix βρίσκεται πίσω από αυτή την "κινηματογραφική" συνέχεια και θα δούμε μια ταινία εφάμιλλη με το "El Camino" του Breaking Bad; Οι σχέσεις άλλωστε της παραγωγής του BBC και του streaming κολοσσού έχουν αναθερμανθεί καθώς η 5η σεζόν προβλήθηκε διεθνώς μέσα από το Netflix και μάλιστα για πρώτη φορά σε 4K HDR. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως παλιότερα ο Knight ήθελε να ολοκληρώσει το σόου του με μια 7η σεζόν. Μάλιστα, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως θέλει η ιστορία του να ολοκληρωθεί ακριβώς πάνω στο ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με τις σειρήνες να ρίχνουν την αυλαία. Να δούμε εάν τελικά θα το μεταφέρει κατά αυτόν τον τρόπο.