Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το Spider-Man 3 - Tom Holland και Zendaya μαζί στο πλατό

Θα έχει χριστουγεννιάτικο σκηνικό το "Homecoming 3";
18 Ιανουαρίου 2021 19:15
Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το Spider-Man 3 - Tom Holland και Zendaya μαζί στο πλατό

Εδώ και αρκετές εβδομάδες διεξάγονται τα γυρίσματα του άκρως αναμενόμενου Spider-Man 3 σε περιοχές της Ατλάντα, χωρίς προβλήματα και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό να τηρούνται ευλαβικά. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι παπαράτσι θα λείπουν από τα γυρίσματα και έτσι απαθανάτισαν ένα σωρό φωτογραφίες από το πλατό, δίνοντάς μας έτσι μια πρώτη ματιά από τα σκηνικά του "Homecoming 3". 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το Just Jared, βλέπουμε τους Tom Holland και Zendaya σε ένα ντονατάδικο, όπου φαίνεται να εργάζεται η MJ με τον κολλητό του Peter Parker τον Ned (Jacob Batalon).

Το τεχνητό χιόνι που ντύνει το σκηνικό αφήνει να εννοηθεί πως η ταινία θα εκτυλίσσεται σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, μιας και η ταινία αναμένεται κιόλας να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021. Πολύ πιθανόν να είναι αυτή η πρώτη κανονική "χριστουγεννιάτική" ταινία του MCU. Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό:

Επίσης μερικά σκηνικά που έστησε η παραγωγή στους γύρω χώρους της Atlanta έχουν να κάνουν με διάφορα φυλλάδια και αφίσες σχετικές με τον Mysterio. Φαίνεται πως το ανθρωποκυνηγητό που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη του Mysterio (Jake Gyllenhaal) στο φινάλε του "Far From Home" συνεχίζεται και οι συνωμοσιολόγοι ασχολούνται με το εάν ζει ακόμα με την υπόθεση. 

Για όσους δεν γνωρίζουν στο Spider-Man 3 αναμένεται να εμφανιστούν οι δύο παλιότεροι Peter Parker των Tobey Maguire και Andrew Garfield, ο Jamie Foxx ως Electro, ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange (μιας και θα συνδέεται με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness) καθώς και ο Alfred Molina στο ρόλο του Doctor Octopus. 

Το ατιτλοφόρητο Spider-Man 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, εκτός απροόπτου.