Μετά το Red Notice η Gal Gadot θα παίξει σε ένα ακόμη κατασκοπικό θρίλερ του Netflix

Το Heart of Stone «έκλεισε»!
16 Ιανουαρίου 2021 19:52
Μετά το Red Notice η Gal Gadot θα παίξει σε ένα ακόμη κατασκοπικό θρίλερ του Netflix

Όπως όλα δείχνουν, η Gal Gadot θα αφήσει για λίγο το εμβληματικό μαστίγιο της Wonder Woman και θα παίξει και σε άλλη ταινία του Netflix, εκτός του “Red Notice”. Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι η streaming υπηρεσία έκλεισε μεγάλη συμφωνία με την Skydance για να πάρει τα δικαιώματα του κατασκοπικού θρίλερ, “Heart of Stone” με πρωταγωνίστρια την Gadot.

Ο Tom Harper του “Wild Rose” θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ όπως έγινε γνωστό ο Greg Rucka του “The Old Guard” έχει γράψει το σενάριο μαζί με την Allison Schroeder. Έτσι, το Netflix συνεχίζει την τρομερή συνεργασία με του με την Skydance, αφού έχουν ήδη κάνει πολλές επιτυχίες μαζί, όπως είναι το 6 Underground και το πρόσφατο The Old Guard, ενώ παράλληλα δουλεύουν ήδη και σε μία ταινία με τον Ryan Reynolds και τον Shawn Levy πάλι για το Netflix.

Το Heart of Stone είναι το 2ο μεγάλου budget φιλμ της Skydance που ανακοινώθηκε πρόσφατα, αφού ακούγεται ότι και με την Amazon έχει μια τεράστια συμφωνία της τάξεως των $200 εκατομμυρίων για μία ταινία με τον Chris Pratt, το “The Tommorow War”.