Παρέλαση αστέρων στη νέα ταινία του David O. Russell - Μέσα οι Robert De Niro και Anya Taylor-Joy

Ένα cast «φωτιά» στο νέο φιλμ του σκηνοθέτη του American Hustle
16 Ιανουαρίου 2021 19:18
Παρέλαση αστέρων στη νέα ταινία του David O. Russell - Μέσα οι Robert De Niro και Anya Taylor-Joy

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που σας ενημερώσαμε ότι οι Rami Malek και Zoe Saldana υπέγραψαν για να ενταχθούν στο cast της νέας ταινίας του David O. Russell. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση, με δύο τεράστια ονόματα που θα παίξουν και αυτοί στο επερχόμενο φιλμ, που όπως λένε μερικές φήμες, θα ονομάζεται (μάλλον), “Amsterdam”.

Η είδηση έρχεται απευθείας από το Deadline, το οποίο μεταφέρει ότι στο ίδιο φιλμ θα παίξουν επίσης και οι: Robert De Niro, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts και Alessandro Nivola.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δε γνωρίζουμε και πολλά για αυτό το φιλμ, καθώς κρατείται κάτω από άκρα μυστικότητα. Το μόνο που γνωρίζουμε ότι είναι μια ιδέα του Russel και εκείνος δεν έχει αποκαλύψει απολύτως τίποτα. Ωστόσο, την παραγωγή την έχει αναλάβει η New Regency υπό την αιγίδα της 20th Century Studios της Disney και ότι προχωράει με γοργούς ρυθμούς αυτή τη στιγμή στο Los Angeles.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.