Ζάλη, χάος και πόνος στο trailer του "Cherry" με τον Tom Holland

Τα αδέρφια Russo ξετυλίγουν ένα σκληρό δράμα με μαύρο χιούμορ
14 Ιανουαρίου 2021 20:12
Ζάλη, χάος και πόνος στο trailer του "Cherry" με τον Tom Holland

Το πρώτο trailer για το άκρως αναμενόμενο "Cherry" σε σκηνοθεσία Joe και Anthony Russo έδωσε στη δημοσιότητα η Apple. Στο νέο τους φιλμ πρωταγωνιστεί ο Tom Holland στον πιο δύσκολο και διαφορετικό ρόλο της καριέρας του αφού δεν υποδύεται ένα καλό παιδί, όπως τον έχουμε συνηθίσει. 

Ο Holland υποδύεται έναν νεαρό που μετά από μια σειρά λανθασμένων επιλογών καταλήγει καταλήγει να καταταχθεί στον στρατό. Όταν γυρνάει ο Cherry παλεύει με τον δαίμονα του εθισμού και του PTSD (μετατραυματικό στρες), κάτι που θα τον ρίξει πιο βαθιά στα ναρκωτικά αλλά στο έγκλημα. 

Η πλοκή του Cherry βασίζεται στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Nico Walker, το οποίο διασκευάζουν οι Angela Russo-Otstot (“The Shield”) και Jessica Goldberg (“The Path”). To cast συμπληρώνουν οι: Ciara BravoKelli Burglund (Fosse/Verdon), Jack Reynor (Midsommar), Forrest Goodluck (The Revenant), Jeff Wahlberg (Dora and the Lost City of Gold), Michael Gandolfini (The Deuce), Kyle Harvey (The After Party) και Thomas Lennon (Reno 911!). 

Το Cherry θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες τον Φεβρουάριο και στις 12 Μαρτίου 2021 θα προβληθεί μέσα από το Apple TV+.