Η ταινία Borderlands με τους Cate Blanchett και Kevin Hart μπαίνει σύντομα πλατό!

Η παραγωγή είχε λάβει μικρή καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού
11 Ιανουαρίου 2021 12:26
Η ταινία Borderlands με τους Cate Blanchett και Kevin Hart μπαίνει σύντομα πλατό!

Όπως όλα δείχνουν η παραγωγή της live-action ταινίας του Borderlands από το δημοφιλές franchise της Gearbox βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή. Ο Adam Goodman της MidAtlantic Films μίλησε στο THR και έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το φιλμ λέγοντας ότι «άνοιξε χώρος» και σύντομα μπαίνουν στα πλατό.

Ανοίξαμε χώρο για μία ταινία της Lionsgate, το Borderlands με πρωταγωνιστές τους Cate Blanchett και Kevin Hart. Τώρα, κάνουμε την 3η σεζόν του Jack Ryan για την Paramount και στη συνέχεια μία ταινία της Marvel, όπου για λόγους ασφαλείας δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω.

Ο Eli Roth του Hostel έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας με τον δημιουργό του Chernobyl, Craig Mazin, να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Avi Arad. Αρχικά, το φιλμ είχε ανακοινωθεί το 2015 και είχε μείνει στον «πάγο», ενώ πέρυσι είχαμε μάθει ότι ο Roth είναι πλέον ο νέος σκηνοθέτης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Blanchett θα υποδυθεί την Lilith την ίσως πιο αγαπητή χαρακτήρα του franchise. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.