Last Night in Soho: Νέα εικόνα από το θρίλερ του σκηνοθέτη του Baby Driver

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2021
10 Ιανουαρίου 2021 18:55
Last Night in Soho: Νέα εικόνα από το θρίλερ του σκηνοθέτη του Baby Driver

Μία από τις (πολλές) ταινίες που ήταν να κάνουν πρεμιέρα το 2020 ήταν το “Last Night in Soho” του σκηνοθέτη του Baby Driver, Edgar Wright, αλλά όπως συνέβη με τις περισσότερες παραγωγές η πρεμιέρα του αναβλήθηκε. Το ψυχολογικό θρίλερ, λοιπόν, κοιτάζει μπροστά με νέα ημερομηνία προβολής τις 22 Οκτωβρίου 2021 και ο Wright είπε να δημοσιεύσει μια ολοκαίνουργια φωτογραφία, μέσα από το Total Film.

Όσον αφορά την πλοκή θα δούμε τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, παθιασμένη με τη μόδα που μυστηριωδώς μεταφέρεται στο 1960 για να συναντήσει το είδωλό της, μια τραγουδίστρια. Ωστόσο, το Λονδίνο εκείνη την εποχή δεν ήταν αυτό που φαινόταν και θα συναντήσει ζοφερές συνέπειες.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Anya Taylor-Joy και Thomasin McKenzie, ενώ το σενάριο έγραψε ο Wright μαζί με την Krysty Wilson-Cairns του Penny Dreadful.

Ο Wright σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Empire είχε αναφέρει ότι θα παρακολουθήσουμε μία διαφορετική κάπως ταινία.

Θα έχει ένα διαφορετικό feeling από τις προηγούμενες ταινίες μου. Πάντα μου άρεσαν οι «αργές» ταινίες και πολλές από αυτές βγάζουν το ίδιο feeling.

Το Last Night in Soho ξεκινά ως ψυχολογικό θρίλερ και στη συνέχεια αρχίζει να γίνεται πολύ πιο έντονο. Πάντα μου αρέσει να δημιουργώ ταινίες σε genres που μου λείπουν και υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος τρόμου στα 60s και 70s που είχαν κάτι μελοδραματικό. Τα βλέπω πλέον από μία τέτοια οπτική.

Δείτε τη νέα εικόνα της ταινίας παρακάτω:

Το Last Night in Soho αναμένεται να προβληθεί στις 22 Οκτωβρίου 2021.