Το πολυαναμενόμενο θρίλερ "The Woman in the Window" αναμένεται μέσα στο 2021 στο Netflix

Τα γυρίσματα επιτέλους ολοκληρώθηκαν!
10 Ιανουαρίου 2021 14:15
Το πολυαναμενόμενο θρίλερ "The Woman in the Window" αναμένεται μέσα στο 2021 στο Netflix

Το “The Woman in the Window” του Joe Wright έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού πίσω στο 2018 τα πράγματα για το φιλμ του δημιουργού των Atonement και Darkest Hour φαίνονταν εκπληκτικά. Και ο λόγος ήταν πως οι fans πίστευαν ότι θα παρακολουθήσουν ένα φιλμ που θα είχε έντονο άρωμα από το Gone Girl, μιας και οι συνθέτες Trent Reznor και Atticus Ross της εν λόγω ταινίας είχαν υπογράψει για να δημιουργήσουν τις μελωδίες της ταινίας.

Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα η ταινία δεν έχει βρει ακόμη το δρόμο της στις οθόνες μας και όπως όλα δείχνουν δυσκολεύτηκε αρκετά στην παραγωγή της, αφού έλαβε ουκ ολίγες φορές καθυστερήσεις. Πλέον, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και είναι έτοιμος να παραδώσει την ταινία, ενθουσιασμένος για το πώς θα την εκλάβει ο κόσμος.

Μιλώντας στο EW, ο Wright μίλησε για το φιλμ και το πόσο δύσκολο ήταν τελικά να το «φέρει στη ζωή».

Ω Θεέ μου, υπήρχαν μερικά σημεία της πλοκής που μπέρδεψαν αρκετό κόσμο, έτσι μετά τις δοκιμαστικές προβολές που κάναμε αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στα πλατό και να γυρίσουμε κάποιες σκηνές.

Επομένως, έπρεπε να επιστρέψουμε για να φτιάξουμε ξανά κάποια σημεία, αλλά παρόλα αυτά βεβαιωθήκαμε ότι δεν απλοποιούμε τίποτα, απλά ότι κάνουμε τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα. Υπάρχει μια μικρή απόλαυση στο να μην ξέρεις τι συμβαίνει, αλλά την ίδια στιγμή, πρέπει να δώσεις κάτι στο κοινό που θα το κρατήσει. Που θα το οδηγήσει σε ένα λαβύρινθο μυστηρίου και φόβου.

Με ενδιαφέρει πολύ να δω πώς θα ανταποκριθεί ο κόσμος στην ταινία, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να κυκλοφορήσει.

Οπότε, με τα νέα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021 στο Netflix.