Πρώτη ματιά στη θεότρελη "zombie heist" ταινία του Zack Snyder για το Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Dave Bautista, ζόμπι και Zack Snyder; Αυτό είναι το Army of the Dead!
07 Ιανουαρίου 2021 11:24
Πρώτη ματιά στη θεότρελη "zombie heist" ταινία του Zack Snyder για το Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Zack Snyder δεν αναλαμβάνει ταινίες απλά για να τις κάνει και ακολουθεί πάντα αυτό που τον παθιάζει. Κουράστηκε με τους σούπερ ήρωες της DC με τους οποίους σύντομα θα χωρίσουν και οριστικά οι δρόμοι τους και η νέα του ταινία έχει να κάνει με μια ληστεία σε ένα καζίνο γεμάτο από ορδές ζόμπι. Ο λόγος για το Army of the Dead που αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά μέσω του Netflix μέσα στη χρονιά και τώρα αποκαλύφθηκαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μέσω του Entertainment Weekly. 

Οι φωτογραφίες δείχνουν την ομάδα μισθοφόρων που θα επιχειρήσουν τη θεότρελη αυτή ληστεία -στα όρια της αποστολής αυτοκτονίας- η οποία αποτελείται από τον Dave Bautista (Blade Runner 2049), την Tig Notaro (Star Trek: Discovery), που αντικατέστησε τον κωμικό Chris D'Elia όταν ήρθαν στην επιφάνεια κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς και τους: Ella Purnell, Omari Hardwick, και Huma Qureshi. 

Ο Snyder έδωσε μια σύντομη περιγραφή της ταινίας και το τι ακριβώς θα περιμένουν οι συνδρομητές του Netflix:

"Πρόκειται για μια κάργα, χωρίς αναστροφές, ληστρική ταινία με ζόμπι. Οπότε να περιμένετε ξέφρενη δράση με ζόμπι στο 100%, ενώ υπάρχουν και αυτοί οι φοβεροί χαρακτήρες και το ταξίδι τους. Θέλουμε να συναρπάσουμε το κοινό με τη ζεστασιά και τα συναισθήματα που θα βγάλουν. Όταν έκανα το Dawn of the Dead κάναμε μια ζόμπι ταινία αλλά μέσα στα πλαίσια του είδους, οπότε άρχισα να σκέφτομαι με ποιό άλλο είδος θα ταίριαζε. Είναι μια λεπτή γραμμή που ισορροπεί ώστε να μη διακωμωδεί το είδος, ενώ είναι ψυχαγωγική με τα δικά της στοιχεία."

Στο Netflix άρεσε τόσο η πρόταση του Snyder που έδωσε το "πράσινο φως" στην παραγωγή μιας τετραμερούς anime σειράς που θα αποτελεί prequel της ταινίας, με τίτλο "Army of the Dead: Lost Vegas". 

"Έκανα βαθύτατη έρευνα για το πώς ξεσπάει ο ιος των zombie και από που. Το μόνο που αρκεί να σας πω είναι πως προέρχεται από την Περιοχή 51 -και αυτό θα το δείτε στην εναρκτήρια σκηνή. Όλο το cast της ταινίας είναι στην animated σειρά μαζί με τον Christian Slater που θα δανείσει τη φωνή του στον κακό της υπόθεσης." 

Το Army of the Dead αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά από τη συχνότητα του Netflix μέσα στο 2021.