Στο "Into the Spider-Verse 2" θα επιστρέψει ο Spider-Man 2099 του Oscar Isaac

Το tease που έγινε από τα social media της ταινίας και αναθερμαίνει το hype!
05 Ιανουαρίου 2021 13:34
Στο "Into the Spider-Verse 2" θα επιστρέψει ο Spider-Man 2099 του Oscar Isaac

Δικαίως το Spider-Man: Into The Spider-Verse έσπασε την ηγεμονία της Pixar στα βραβεία Oscars του 2019 αποσπώντας το χρυσό αγαλματίδιο μετά τις διθυραμβικές κριτικές και την άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία του. Το sequel του προφανώς και πήρε άμεσα το "πράσινο φως" από τη Sony Pictures Animation, ενώ εδώ και ένα χρόνο ακριβώς έχει ξεκινήσει για τα καλά η παραγωγή του. 

Ο κορωνοϊός σαφώς και επηρέασε την παραγωγή, ωστόσο όπως φαίνεται βρήκαν τρόπο να αναθερμάνουν το hype με ένα μικρό teaser στα social media της ταινίας για το Into the Spider-Verse 2. "Έναν χρόνο πιο κοντά στο 2022" αναφέρει η λεζάντα του tweet και κλείνει το μάτι στην ημερομηνία πρεμιέρας του άκρως αναμενόμενου sequel, η οποία συνοδεύεται παραδόξως από εικόνες του Spider-Man 2099.

Το πιο απλό συμπέρασμα είναι πως μετά και την εμφάνισή του στην post-credits σκηνή της ταινίας, ο Άνθρωπος Αράχνη του μέλλοντος aka Miguel O'Hara, που δάνεισε τη φωνή του ο Oscar Isaac θα επιστρέψει στο "Spider-Verse 2" και πιθανότατα σε μεγαλύτερο ρόλο. Πάντως μέχρι στιγμής τόσο η πλοκή όσο και το ποιοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν παραμένουν άγνωστοι. 

Ωστόσο, το δίδυμο πίσω από την ανεπανάληπτη επιτυχία της πρώτης ταινίας, δηλαδή οι Chris Miller και Phil Lord επιστρέφουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί, με τους  Joaquim Dos Santos (Avatar: The Last Airbender) στη σκηνοθεσία και τον David Callaham (The Expendables) στο σενάριο.

Το Spider-Man: Into the Spider-Verse 2, πήρε πρόσφατα μια μικρή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και αναμένεται -εκτός απροόπτου- στις 7 Οκτωβρίου 2022.