Νέες φωτογραφίες από την ταινία Uncharted - Τί σημαίνουν όλα αυτά;

Στοιχεία για το που θα ταξιδέψει ο Tom Holland
03 Ιανουαρίου 2021 13:00
Νέες φωτογραφίες από την ταινία Uncharted - Τί σημαίνουν όλα αυτά;

Η Sony Pictures θέλησε να κάνει ποδαρικό με το δεξί για το 2021 και να δημοσιεύσει νέο υλικό από την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Tom Holland στο ρόλο του νεαρού Drake και ο Mark Wahlberg στο πλάι του στο ρόλο του μέντορά του Victor "Sully" Sullivan. 

Χαρακτηριστικά δημοσιεύθηκαν μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό της ταινίας τέσσερις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν μερικά στοιχεία από τις περιπέτειες του Drake. Έτσι θα δείτε έναν μικρό χρυσό σταυρό που μάλλον είναι κλειδί, ένα τεράστιο κιβώτιο, ένα αρχαίο άγαλμα με έναν καβαλάρη και έναν παλιό χάρτη που σημαδεύει την περιοχή της Αφρικής μεταξύ Κονγκό, Νότιο Σουδάν και Ουγκάντα. Ίσως εκεί να κρύβεται κάποιος θησαυρός;

 Τον περασμένο Οκτώβριο πήραμε την πρώτη επίσημη ματιά του Tom Holland στο ρόλο του νεαρού Nathan Drake με τις αντιδράσεις να ήταν γενικά θετικές. 

Στο υπόλοιπο cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer του "Venom", συναντάμε τους: Tati Gabrielle ως Elena Fisher, την Sophia Ali ως Chloe Frazer και τον Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

To UNCHARTED αναμένεται -εάν δεν προκύψει κάποια περαιτέρω καθυστέρηση- να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου του 2021.