Το sequel του Boss Baby καθυστερεί λόγω του κορωνοϊού

Αποκαλύφθηκε η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας
29 Δεκεμβρίου 2020 10:04
Το sequel του Boss Baby καθυστερεί λόγω του κορωνοϊού

Η DreamWorks Animation ανακοίνωσε ότι πρόκειται να καθυστερήσει το sequel του Boss Baby, το “The Boss Baby: Family Business”, για το φθινόπωρο του 2021. Φυσικά, σε αυτή την αναβολή έπαιξε ξανά ρόλο -όπως συμβαίνει τους τελευταίους μήνες- η πανδημία που έχει ταράξει τα νερά και στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Αρχικά, το φιλμ ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου 2021, αλλά η παραγωγή του έχει λάβει πολλές καθυστερήσεις σύμφωνα με το THR. Το Boss Baby κυκλοφόρησε το 2017 με τον Alec Baldwin να δανείζει τη φωνή του στον «μικρό σκανδαλιάρη» και από εκείνη τη στιγμή έμελλε να ακολουθήσει μια μεγάλη επιτυχία, αφού παρόλο που δεν κυκλοφόρησε ακόμα το sequel, το franchise έχει ανοίξει τους ορίζοντές του με μία τηλεοπτική σειρά που σαρώνει στις μικρές ηλικίες.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε το sequel σκηνοθετείται από τον Tom McGrath και πρόκειται να επιστρέψουν όλοι οι κεντρικοί χαρακτήρες από την πρώτη ταινία. Έτσι, το The Boss Baby: Family Business θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά (αν όλα πάνε καλά) στις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.