Sandra Bullock και Channing Tatum συνεργάζονται στην περιπέτεια του “The Lost City of D”

Αρχικά θα βλέπαμε τον Ryan Reynolds αντί τον Tatum
29 Δεκεμβρίου 2020 09:25
Sandra Bullock και Channing Tatum συνεργάζονται στην περιπέτεια του “The Lost City of D”

Η Sandra Bullock όπως όλα δείχνουν θα αφήσει λίγο το sequel του Bird Box και μαζί με τη δική της εταιρία παραγωγής, Fortis Films και την 3dot Productions, ετοιμάζεται για το επόμενό της project. Ο λόγος γίνεται για τη ρομαντική περιπέτεια, “The Lost City of D” της Paramount Pictures, που έρχεται από τα αδέρφια Aaron και Adam Nee.

Όπως γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ο Ryan Reynolds ήταν να βρίσκεται πλάι στην Bullock, αλλά σύμφωνα με το Variety αποχώρησε από το project. Έτσι, πλέον μαθαίνουμε ότι η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις και είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με τον Channing Tatum του “21 Jump Street” για να αναλάβει το ρόλο.

Το φιλμ είναι βασισμένο σε μια ιδέα του Seth Gordon με την Dana Fox να έχει αναλάβει το σενάριο και πρόκειται να δούμε την Bullock ως μία συγγραφέα που δε θα μπορούσε να πάει τίποτα χειρότερα στη ζωή της όταν σε μια περιοδεία με τον άντρα που βρίσκεται στο εξώφυλλο του βιβλίου της πέφτουν θύματα απαγωγής. Έτσι, βρίσκουν τους εαυτούς τους σε μια ζούγκλα. Εκεί, η Bullock θα ανακαλύψει ότι η ζωή είναι πολύ πιο περιπετειώδης και ρομαντική από οποιαδήποτε μυθοπλασία είχε γράψει.

Το “The Lost City of D” βρίσκεται σε αρχικά στάδια ανάπτυξης και δεν έγινε γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.