Το Wonder Woman 3 "κλείδωσε" από τώρα με Gal Gadot και Patty Jenkins!

Ευχαριστημένη η Warner Bros. από την πορεία της ταινίας στις αίθουσες
27 Δεκεμβρίου 2020 23:33
Το Wonder Woman 3 "κλείδωσε" από τώρα με Gal Gadot και Patty Jenkins!

Αυτά ήταν νέα που δεν τα περιμέναμε δεδομένης της ρευστής κατάστασης με την πανδημία αλλά και τη γενικότερη αναταραχή στη βιομηχανία. Το Wonder Woman 1984 στις πρώτες ημέρες προβολής του και σε όσες αίθουσες έχουν καταφέρει να είναι ανοιχτές παγκοσμίως τα πήγε τόσο καλά, που επισπεύδονται επισήμως οι διαδικασίες του τρίτου κεφαλαίου. 

Πράγματι, μόλις λίγα 24ωρα από το υβριδικό ντεμπούτο του sequel, το "Wonder Woman 3" αποτελεί γεγονός και επίσημα από την Warner Bros. Pictures. Σα να μην έφτανε αυτό, η Gal Gadot αλλά και η Patty Jenkins θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν την τριλογία της Diana Prince. 

Πριν μερικές ημέρες σας μεταφέραμε ότι η διάσημη σκηνοθέτιδα είχε θέσει έναν όρο για το εάν θα αναλάβει το υποτιθέμενο τρίτο μέρος και αυτό ήταν να κυκλοφορήσει το φιλμ παραδοσιακά στις αίθουσες. Τις επιθυμίες της εκπλήρωσε η Warner, καθώς στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως η τρίτη Wonder Woman ταινία θα κυκλοφορήσει κανονικά στους κινηματογράφους.

Τα νούμερα του Wonder Woman 1984 ήταν παραδόξως πολύ καλά μέχρι τώρα, παρά το γεγονός πως αρκετοί προτίμησαν να το δουν από την άνεση του σπιτιού τους. Όπως διαβάζουμε στο Variety, η ταινία απέφερε περί τα $16.7 εκατομμύρια μέσα στο Σαββατοκύριακο από περίπου 2.100 αίθουσες στις ΗΠΑ που ήταν ανοικτές. Αριθμοί οι οποίοι μεταφράζονται ως το καλύτερο διήμερο για άνοιγμα ταινίας κατά την περίοδο του κορωνοϊού. 

Όσον αφορά τις θεάσεις στο HBO Max, η εταιρία παραγωγής ανέφερε πως σχεδόν οι μισοί συνδρομητές της παρακολούθησαν την ταινία την Παρασκευή όπου έκανε πρεμιέρα. Για την ιστορία, οι συνδρομητές του HBO Max αγγίζουν τα 13 εκατομμύρια. 

Το Wonder Woman 1984 προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους (όσοι είναι ανοιχτοί αυτόν τον καιρό) και ταυτόχρονα στο HBO Max αποκλειστικά στις ΗΠΑ, ενώ το "Wonder Woman 3" είναι άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει.