Έκλαψε ο σκηνοθέτης της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο διαβάζοντας το σενάριό της

Ο Akin Omotoso μίλησε εκτενώς για το σενάριο του "Greek Freak"
27 Δεκεμβρίου 2020 20:30
Έκλαψε ο σκηνοθέτης της ταινίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο διαβάζοντας το σενάριό της

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα γίνει ταινία από τη Disney για λογαριασμό της streaming υπηρεσίας της προς τα τέλη του 2021. Με το Disney+ να ανεβάζει επικίνδυνα στροφές καθώς από το 2021 θα αρχίσει να απλώνεται παγκοσμίως, οι πρωτότυπες παραγωγές του παίρνουν και αυτές μπρος και ανάμεσά τους και η ταινία του δικού μάς αστέρα του NBA. 

Στο podcast του Hoopshype εμφανίστηκε ο Akin Otomoso, σκηνοθέτης του "Greek Freak" -όπως θα ονομάζεται η ταινία- και μίλησε εκτενώς για το σενάριό της και πως θα προσπαθήσει να ισορροπήσει την πορεία της ζωής του από τον Φιλαθλητικό και τα δύσκολα χρόνια ως μετανάστης στην Ελλάδα, μέχρι την βραδιά που οι Milwaukee Bucks τον επέλεξαν στο Draft του NBA. 

Μάλιστα, ο Otomoso αποκάλυψε πως όταν διάβασε το σενάριο έκλαψε:

Η ιστορία του σε εμπνέει, καθώς είναι μια οικογενειακή ιστορία. Οι θεατές να περιμένουν μια ιστορία που θα τους εμπνεύσει. Θα έχετε μια ευκαιρία να δείτε τα παρασκήνια. Πρόκειται για μια άκρως συγκινητική ιστορία. Εμένα με συγκίνησε και όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά, έκλαψα. 

Αναφέρθηκε μέσα σε όλα πως θα είναι μια πρόκληση να γυρίσουν την ταινία εν μέσω πανδημίας και με το φορτωμένο πρόγραμμα του Γιάννη όσο θα αγωνίζεται στο NBA, ωστόσο το "Greek Freak" θα είναι έτοιμο για τους συνδρομητές του Disney+ στα τέλη του 2021, που μέχρι τότε θα έχει διατεθεί και στην χώρα μας.