Το Furiosa, η prequel ταινία του Mad Max, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Ο George Miller σκηνοθετεί τους Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth και Yahya Abdul-Mateen II
24 Δεκεμβρίου 2020 10:30
Το Furiosa, η prequel ταινία του Mad Max, απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Πριν μερικούς μήνες μάθαμε και επίσημα για τα σχέδια του George Miller για το prequel φιλμ του 'Mad Max: Fury Road' αλλά και ποια τελικά θα υποδυθεί την Furiosa. Τελικά, η ηθοποιός που θα αντικαταστήσει την εξαιρετική Charlize Theron από το "Fury Road" είναι η Anya Taylor-Joy, που πρόσφατα η δημοτικότητά της εκτοξεύθηκε χάρις την ερμηνεία της στο "The Queen's Gambit" του Netflix. 

Τώρα και επίσημα δια στόματος της Warner Bros. έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Furiosa" το οποίο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου 2023. Ελπίζουμε φυσικά μέχρι τότε η κατάσταση με την πανδημία να έχει εξομαλυνθεί και αυτό ελπίζει και η εταιρία παραγωγής, θέτοντας την πρεμιέρα του σε δυο χρόνια και κάτι μήνες από σήμερα. 

Στο Furiosa εκτός από την Taylor-Joy στον ομώνυμο ρόλο θα την πλαισιώσουν οι Chris Hemsworth (Avengers: Endgame, Extraction) και Yahya Abdul Mateen II (Aquaman, Candyman) σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. 

Ο Miller αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένος με τη νέα του ταινία φαντασίας "Three Thousand Years of Longing" με τους Idris Elba και Tilda Swinton, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.