H Millie Bobby Brown πρωταγωνιστεί στη νέα sci-fi ταινία των αδερφών Russo

Έχουν πάρει φόρα τα αδέρφια και τώρα αναλαμβάνουν και το "The Electric State"
21 Δεκεμβρίου 2020 10:29
H Millie Bobby Brown πρωταγωνιστεί στη νέα sci-fi ταινία των αδερφών Russo

Ένα από τα δεκάδες projects που έχει αναλάβει η AGBO, εταιρία παραγωγής των αδερφών Russo, είναι και το "The Electric State, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Simon Stålenhag, γνωστός για το "Tales from the Loop." Αρχικά, ο Andy Muschietti των ταινιών ΙΤ θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία, όμως από τη στιγμή που το The Flash της DC έγινε η προτεραιότητά του, θα αναλάβει μόνο χρέη παραγωγού. 

Έτσι όπως μεταδίδει το Deadline, οι Joe και Anthony Russo θα αναλάβουν να σκηνοθετήσουν και αυτήν την ταινία στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα υποδυθεί η αξιολάτρευτη Millie Bobby Brown του Stranger Things. Η πλοκή του sci-fi φιλμ διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό μέλλον όπου άνθρωποι και ρομπότ συνυπάρχουν αρμονικά.

Ένα έφηβο κορίτσι συνειδητοποιεί πως το γλυκό αλλά παράξενο ρομπότ της στάλθηκε από τον εδώ και χρόνια χαμένο αδερφό της. Το ρομπότ και η Brown θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να βρουν τον αδερφό της και να αποκαλύψουν μια τεράστια συνομωσία που κρύβεται. Τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβε οι συνήθεις ύποπτοι συνεργάτες των Russo, Christopher Markus και Stephen McFeely

Το project απέκτησε η Universal Pictures -και όχι κάποια streaming υπηρεσία όπως συνηθίζεται τελευταία, η οποία δεσμεύεται να το κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και αυτό διότι τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν τέλη 2021 με αρχές 2022, ελπίζοντας πως μέχρι τότε η κατάσταση με την πανδημία θα έχει ομαλοποιηθεί. 

Πέραν των παραγωγών που έχουν επιβλέψει πρόσφατα όπως το άκρως επιτυχημένο "Extraction" αλλά και το "Mosul" στο Netflix, θα σκηνοθετήσουν το Cherry με τον Tom Holland για λογαριασμό του Apple TV+, ενώ αμέσως μετά την κατασκοπική υπερπαραγωγή "The Gray Man" με τους Ryan Gosling, Chris Evans και Ana De Armas για το Netflix.