Ο Peter Jackson αποκάλυψε την αγαπημένη του σκηνή από την τριλογία του Lord of the Rings

Μάλλον δεν είναι η σκηνή που έχετε μαντέψει
17 Δεκεμβρίου 2020 11:07
Ο Peter Jackson αποκάλυψε την αγαπημένη του σκηνή από την τριλογία του Lord of the Rings

Ποια πιστεύετε ότι είναι η αγαπημένη σκηνή του σκηνοθέτη της επικής τριλογίας του Lord of the Rings; Ο Peter Jackson βρέθηκε καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή The Late Show με τον Stephen Colbert και με τον διάσημο παρουσιαστή να είναι τεράστιος fan του Tolkien, μίλησαν εκτενώς φυσικά για το κοινό τους ενδιαφέρον. 

Ο Colbert ρωτάει στον Jackson κάποια στιγμή ποια είναι η αγαπημένη του σκηνή από όλο το έπος του 'Αρχοντα των Δαχτυλιδιών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην την έχετε μαντέψει ήδη. Πρόκειται για μια σκηνή στην αρχή του δεύτερου φιλμ, Lord of the Rings: The Two Towers, με τον Gollum να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 

Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε τη σκηνή αυτή βοήθησε να γράψει και να σκηνοθετήσει η σύζυγός του, Fran Walsh:

Γυρίζαμε το Two Towers το οποίο θα σύστηνε τον Gollum. Ένα στοιχείο-κλειδί ήταν οι περισσότεροι ήξεραν ότι είναι ο Smeagol και ο Gollum, μια διχασμένη προσωπικότητα. Μέχρι τότε όμως δεν είχαμε μια σκηνή που να σου δίνει την ιδέα πως "αυτός ο τύπος έχει διπλή προσωπικότητα". Οπότε ξέραμε ότι την θέλαμε και δεν είχαμε παραπάνω χρόνο για να τη γυρίσουμε. Εγώ και η Fran γράψαμε μια σκηνή με τους Sam και Frodo να κοιμούνται, επομένως απλά να υπάρχουν κουφάρια να κοιμούνται, χωρίς να έχουμε στο πλατό τους Elijah Wood και Sean Austin. Δεν είχαμε κανέναν για να το γυρίσει, οπότε της είπα "Αφού το έγραψες, εσύ θα το γυρίσεις κιόλας". Οπότε πήγε στο στούντιο για μια μέρα και ολοκλήρωσε μια σκηνή που πλέον είναι από τις διασημότερες. 

Περιμένατε να επιλέξει αυτή τη σκηνή; Ποια είναι η δική σας αγαπημένη από την τριλογία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών"; Πείτε μας στα σχόλια.