Πρώτη ματιά στο “Encanto”, τη νέα ταινία της Disney από τους δημιουργούς του Zootopia (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το 2021 με μουσική του Lin-Manuel Miranda
13 Δεκεμβρίου 2020 12:09
Πρώτη ματιά στο “Encanto”, τη νέα ταινία της Disney από τους δημιουργούς του Zootopia (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα πρώτο teaser από τη νέα της animated ταινία που ακούει στο όνομα, “Encanto” και έρχεται από τους Byron Howard και Jared Bush, δημιουργούς του “Zootopia”. Η Charise Castro Smith δουλεύει επίσης πάνω στο εν λόγω project και θα βοηθήσει στη σκηνοθεσία, αλλά και στο σενάριο με παράθυρο κυκλοφορίας το φθινόπωρο του 2021.

Οι πρώτες πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν για το Encanto είναι ότι θα μας μεταφέρει στην Κολομβία, όπου μια οικογένεια ζει σε ένα μαγικό σπίτι. Δυστυχώς δεν αποκαλύφθηκε τίποτα περισσότερο, παρά μόνο ότι ο Lin-Manuel Miranda θα γράψει τη μουσική αυτού του ταξιδιού και σηματοδοτεί ακόμη μια ταινία μετά την τεράστια επιτυχία του δημιουργού με την Disney μετά το Hamilton.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο Miranda έχει δουλέψει στο "Moana", στο "Mary Poppins Returns", δουλεύει ήδη πάνω στο live-action φιλμ του The Little Mermaid και τώρα στο "Encanto". Τέλος δεν ξέρουμε ακόμη ποιοι ηθοποιοί θα δώσουν τη φωνή τους σε αυτή την animated ταινία, οπότε για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το πρώτο teaser της ταινίας.

Tags: