Η Gal Gadot θα παίξει την κατάσκοπο σε μια νέα τύπου "Mission: Impossible" ταινία

Αυτό θα είναι το “Heart of Stone”
07 Δεκεμβρίου 2020 11:44
Η Gal Gadot θα παίξει την κατάσκοπο σε μια νέα τύπου "Mission: Impossible" ταινία

Μετά την ερμηνεία της ως Diana στο Wonder Woman και την εμφάνισή της στο The Fast & Furious franchise, η διάσημη ηθοποιός, Gal Gadot, έχει ήδη στα σκαριά το επόμενό της project. Ο λόγος γίνεται για το “Heart of Stone”, ένα θρίλερ κατασκοπίας τύπου James Bond και Mission Impossible.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Gal Gadot έχει υπογράψει ήδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας που έρχεται από την Skydance Media και θέλει να φτιάξει το δικό της franchise δράσης όπως τα πολύ διάσημα 007 και Mission Impossible. Τη σκηνοθετική καρέκλα του φιλμ θα αναλάβει ο Tom Harper (Wild Rose) με σεναριογράφους τους Greg Rucka (The Old Guard) και Allison Schroeder (Hidden Figures). Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η Gadot υπέγραψε ένα τεράστιο-οκταψήφιο χρηματικό πόσο για τη συμμετοχή της στην ταινία.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι δεν ξέρουμε ακόμη αν πρόκειται για μια ταινία που θα παίξει μόνο στους κινηματογράφους, καθώς σύμφωνα με την Skydance υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει πρεμιέρα και σε σινεμά, αλλά και σε κάποια streaming υπηρεσία. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.