Παίζεται τεράστια μάχη για το ποια streaming υπηρεσία θα πάρει το Godzilla Vs. Kong

Netflix vs HBO. Fight!
26 Νοεμβρίου 2020 08:24
Παίζεται τεράστια μάχη για το ποια streaming υπηρεσία θα πάρει το Godzilla Vs. Kong

Μιας και οι ταινίες λαμβάνουν αμέτρητες καθυστερήσεις από τους κινηματογράφους λόγω της πανδημίας, πολλές εταιρίες στρέφουν την προσοχή τους στις streaming υπηρεσίες, οι οποίες μέσα στο 2020 έχουν δει τρομερή αύξηση σε τηλεθέαση. Είδαμε την Disney να κυκλοφορεί προσφάτως το Mulan για το Disney Plus, ενώ πριν μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί πως και το Wonder Woman 1984 θα περάσει μια βόλτα από το HBO Max.

Τώρα, στα σοκάκια του ίντερνετ ακούγεται ότι γίνεται μια μεγάλη μάχη για το που θα πάει το Godzilla Vs. Kong. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του THR, αυτή η μεγάλη παραγωγή θα έρθει μέσα στο 2021 στο σινεμά όπως είχε οριστεί, αλλά οι δύο streaming γίγαντες Netflix και HBO Max δίνουν μεγάλα ποσά για να την αποκτήσουν στην πλατφόρμα τους.

Το φιλμ είναι σε παραγωγή της Legendary Pictures σε συνεργασία με την Warner Bros. και κάποιος θα περίμενε να πάει απευθείας στο HBO Max. Ωστόσο, φαίνεται πώς το Netflix -σύμφωνα με διάφορες πηγές- πρόσφερε πάνω από $200 εκατομμύρια, ένα ποσό που θα έδινε μια ανάσα στις εταιρίες. Προς το παρόν, αυτό που ακούγεται είναι πως το HBO Max έκανε και αυτό τη δική του προσφορά για να μείνει η ταινία στο «οικογενειακό περιβάλλον» της Warner, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν είναι υψηλότερη από αυτή του Netflix.

Ένας εκπρόσωπος, όμως της Warner επισημοποίησε ότι: “Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε την ταινία την επόμενη χρονιά στους κινηματογράφους, όπως είχε προγραμματιστεί”. Η ημερομηνία πρεμιέρας του Godzilla Vs. Kong έχει οριστεί για τις 21 Μαΐου 2021, αλλά πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε, ειδικά αν η πανδημία συνεχίσει να υφίσταται σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Τέλος, το ποια εταιρία θα κερδίσει αυτή τη μάχη και πάρει το παραπάνω φιλμ στην υπηρεσία της, μόνο ο χρόνος θα δείξει. Πάντως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τον Godzilla εναντίων του Kong νωρίτερα ή τον Μάιο από το σπίτι μας…