Ο Mark Ruffalo θα παίξει τον μπαμπά του Ryan Reynolds σε μια νέα time travel ταινία

Με την κωδική ονομασία “The Adam Project”
25 Νοεμβρίου 2020 12:51
Ο Mark Ruffalo θα παίξει τον μπαμπά του Ryan Reynolds σε μια νέα time travel ταινία

Οι Mark Ruffalo και Ryan Reynolds ετοιμάζονται για μια μεγάλη συνεργασία στην επερχόμενη χολιγουντιανή ταινία με κωδική ονομασία, “The Adam Project”, η οποία θα είναι συμπαραγωγή του Netflix και της Skydance. Παρόλο που οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν συνεργαστεί στο σύμπαν της Marvel, πλέον είναι έτοιμοι για μία εντελώς διαφορετική ταινία, χωρίς υπερδυνάμεις.

Όπως μεταφέρει το THR, ο Ruffalo μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, αποκάλυψε ότι θα είναι ο πατέρας του Reynolds στο The Adam Project και μαζί τους θα βρίσκεται και η Catherine Keener, με την παραγωγή να έχει ξεκινήσει ήδη στο Βανκούβερ. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Shawn Levy.

Στο The Adam Project, ο χαρακτήρας του Reynolds ταξιδεύει στο παρελθόν για να μιλήσει με τον νεότερο εαυτό του, ώστε να συνεργαστούν και να βρουν τον πατέρα τους, έναν φυσικό που θα παίξει ο Ruffalo. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η Keener έχει αναλάβει το ρόλο της κακιάς της υπόθεσης, αφού θέλει να κλέψει μία τεχνολογία που έχει ανακαλύψει ο χαρακτήρας του Ruffalo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Adam Project του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.