Τo trailer του The Boss Baby 2 αποκαλύπτει ένα νέο μέλος στην οικογενειακή επιχείρηση

Πρώτη ματιά στο sequel του "Αρχηγός από Κούνια" της DreamWorks Animation
25 Νοεμβρίου 2020 08:37
Τo trailer του The Boss Baby 2 αποκαλύπτει ένα νέο μέλος στην οικογενειακή επιχείρηση

Η DreamWorks Animation έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του The Boss Baby 2 αποκαλύπτοντας έτσι τη συνέχεια του άκρως επιτυχημένου "Αρχηγός από Κούνια". Στο sequel με τίτλο "The Boss Baby: Family Business" βλέπουμε τους αδερφούς Templeton να έχουν μεγαλώσει χώρια, ο καθένας με τις δουλειές του και τις ζωές του. Ξαφνικά όμως ο Ted (Alec Baldwin) που ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, επισκέπτεται τον αδερφό του Tim (James Marsden). 

Η επίσκεψή του θα ξεσκεπάσει ένα μυστικό: η κόρη του Tim εργάζεται στην Baby Corp. ως ένα "Boss Baby" και τους επιστρατεύει με τη χρήση μιας φόρμουλας που του μεταμορφώνει ξανά σε μωρά. ΟΙ τρεις τους θα ξεκινήσουν μια επική περιπέτεια για να σταματήσουν τα σατανικά σχέδια ενός επιστήμονα (δανείζει τη φωνή του ο Jeff Goldblum), ο οποίος μαθαίνει στα παιδιά να συμπεριφέρονται άσχημα. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως το The Boss Baby ήταν υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης animated ταινίας, ενώ κυκλοφόρησε και μια σειρά για λογαριασμό του Netflix. Απολαύστε το πρώτο trailer παρακάτω.

Το The Boss Baby: Family Business αναμένεται να προβληθεί τον Μάρτιο του 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες.