Το Amazon Prime Video θα υποδεχθεί τον "Πρίγκιπα της Ζαμούντα 2" με κάποια καθυστέρηση

Το sequel του Eddie Murphy θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία τον Μάρτιο του 2021
22 Νοεμβρίου 2020 10:48
Το Amazon Prime Video θα υποδεχθεί τον "Πρίγκιπα της Ζαμούντα 2" με κάποια καθυστέρηση

Πριν από περίπου ένα μήνα σας είχαμε μεταφέρει ότι "Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα 2" θα επιστρέψει μέσα από τη "συχνότητα" του Amazon Prime Video, χάρη στο χρυσό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Eddie Murphy με την streaming υπηρεσία. Ωστόσο, λόγω και της πανδημίας τα πλάνα αυτά θα αλλάξουν. Αρχικά, είχε ακουστεί ότι το sequel θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, όμως τελικά η Amazon θα αργήσει αρκετούς μήνες για να βάλει τα καλά της και να υποδυθεί τον πρίγκιπα. 

Τελικά, το Coming 2 America -όπως θα τιτλοφορείται- θα κάνει ντεμπούτο παγκοσμίως σχεδόν τέσσερις μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου 2021, μέσα από το Prime Video. Η επιστροφή του Πρίγκιπα της Ζαμούντα θα γίνει 32 χρόνια μετά την πρώτη άκρως επιτυχημένη κωμική ταινία, η οποια απέσπασε εκείνη την εποχή πάνω από $288 εκατομμύρια. 

Σε σκηνοθεσία Craig Brewer, η νέα περιπέτεια του Prince Akeem θα περιλαμβάνει επίσης την επιστροφή του θρυλικού James Earl Jones στον ρόλο του βασιλιά, καθώς και τους: Tracy MorganLeslie JonesWesley SnipesKiKi LayneRick RossTeyana Taylor. 

Τώρα το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε κάποιο φωτογραφικό υλικό και γιατί όχι και ένα trailer μέσα στις επόμενες εβδομάδες.